reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lazurytka musisz sobie twardo odpowiedzieć w takim razie na bardzo ważne pytanie: zależy Ci na byciu MłODĄ mamą czy mamą w ogóle? Rozumiem, że przechodzisz ciężki okres, naprawdę. Ale jeśli chcesz być mamą naprawdę, to nie możesz poddawać się po pierwszej porażce. My przyszłe mamy musimy mieć twarde tyłki a nie miękkie pupcie:) W mojej rodzinie od strony mamy 4 pokolenia mam miały pierwsze dziecko w wieku lat 18-19. Byłam PEWNA, że ze mną też tak będzie. Teraz mam lat 36, jestem po pierwszej, jak na razie udanej ivf (i wielu latach starań) i wiesz co? Jestem najszczęśliwsza na świecie! Więc nos do góry i walczyć dalej. Im wcześniej odkryje się wszystkie problemy tym większe szanse.

Zastanawiam się czy może stężenie progesteronu rano jest niskie- miałam dziś pobieraną krew o 7:25. Już sama nie wiem... szukam czegoś co mnie pocieszy i da znów nadzieję...

Lazuretka my cie wszystkie rozumiemy...ale musisz troche doroslej podejsc do tematu...w tym mimencie nue twoj wiek jest najwazniejszy tylko starania...

reklama
Do góry