reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M26, dobrze, że pojechałaś na IP. Po to jest, żeby w razie jakichś wątpliwości - korzystać. Widok serduszka już na zawsze zostanie z Tobą, piękne uczucie jak tak pulsuje na monitorze :) Teraz odpoczywaj, tak jak dziewczyny piszą. Długo czekałaś, długo walczyłaś, to teraz dbaj o Was :) &&&&&& i ;******

Madzia, dobrych wieści na najbliższej wizycie <3

Dla wszystkich :***

reklama
Katherina, mam tak samo. Strach z domu wyjść... Nie spotykam się z nikim, kto ma małe dzieci bo nie daję rady... Trzymaj się. Jakoś...

No właśnie też tak mam, że nie spotykamy się już praktycznie z żadnymi znajomymi bo wszyscy albo są w trakcie ciąży albo mają małe dzieci.... a mnie nie jest do śmiechu i nie mam ochoty słuchać od nich o dzieciach i głupich pytań z cyklu "kiedy wy?" albo złotych rad co zrobić żeby zaciążyć.... :( czasem jak idę ulicą to mam ochotę zamknąć oczy żeby nie widzieć wszystkich tych wózków i dzieci...

Dziewczyny mialam tylko podczytac ale jak piszecie o zlotych radach to zapomnialam Wam napisac ze jak ta krew mi brala i pytala czy to do "zabiegow" to sie mnie pyta czy probowalam testow owu bo moze one by pomogly zaciazyc hahaha mysle ze moj usmiech byl bezcenny;-)

Polecam - 10 rzeczy których sie nie mowi ludziom starającym die i dziecko [emoji23]nie wiedziałam wtedy ze absolutnie kazda para przechodzi przez te pytania i stwierdzenia ...

reklama
Do góry