reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nigdzie nie ma super opinii. W mojej też są cyrki, chyba wszędzie tak jest. Ale u mnie kwestie organizacyjne, informacyjne - tu jest problem.

reklama
Biorę ponad trzeci kwartał, czyli sporo ponad pół roku. Wypadają włosy, bardziej się przetłuszczają, włoski na twarzy trochę ciemnieją, trądzik na twarzy i dekolcie, ramionach i plecach... Biorę też inne hormony więc ciężko rozgraniczyć po czym tyję, po czym jestem wściekła czy nabuzowana na... hmmmm ;) No i trądzik to był ewidentny skutek zastrzyków do stymulacji in vitro więc to co jest teraz może być pozostałością, która się przez nie utrzymuje. Niestety, po zastrzykach jest kiepsko, kto myśli o in vitro musi to brać pod uwagę.

Katharina NIE JESTEŚ DZIWOLĄGIEM! Jesteś osobą, którą trzeba przebadać i poszukać przyczyn. Tyle. Nie dołuj się bo po co sobie dokuczać. Sama wiesz, że i bez tego jest ciężko. Uszki do góry, cycki do przodu, masz plan, będzie realizacja!

Ewik jak nie dziwolag to bezmyślna baba. Jak juz przemyslalam i wybralam klinike na in vitro i zadzwonilam sie umowic to uslyszalam ze ma pierwsza wizyte trzeba przyjsc z mezem i wolne terminy dopoero pod koniec czerwca. A wtedy mojego meza juz nie ma. Dupa dupa dupa!!!!!!!!! :(:(:(:(:(

Katharina, a do jakiej kliniki dzowniłas? dobrze kojarzę, że jesteś z Bydgoszczy? moze Trójmiasto byłoby dobre? nie załamuj rąk, musisz drążyć temat. to jest bardz dobry temat, aby teraz się zorientować, jak sytuacja wygląda i miesiace do jesieni wykorzystac na suplementację, badania itp ale wszytsko pod okiem lekarza. trzymam kciuki, a Ty obdzwaniaj inne kliniki!

Kredko, chyba lepiej wziąć jakąś klinikę bliżej domu. Kraków, Wrocław, Śląsk, Łódź? będzie Ci łatwiej to ogarnąc, jak będziesz miała rodzinę przy boku. cieszę się, że zaczynasz o tym myśleć i dobrym tropem bedzie umówienie się na wizytę przy okazji kolejnego przyjazdu. dowiesz się wszytskiego i wtedy na spokojnie zaplanujesz termin i działania.
kciuków nie puszczam!

Ewik, kurcze, dużo masz tym skutków ubocznych. Mam nadzieję, że Ci odpuszczą! u mnie obyło się bez i nawet zastrzyki do stymulacji ivf przeszłam łagodnie. może poza kilkoma dniami z bólem głowy, ale da się wytrzymać.
gdzie się leczysz? co do leków do iui, to u mnie był to koszt około 600zł i stymulacja trwała kilka dni.

Stacy, Zuzik, Niebajko, jak Wasze Maluchy się mają? :)

Magda, melduj mi się tutaj po weekendzie! :)

Beti, a jak u Ciebie? podejmujecie jakieś działania?

Lumio, podziałaliście w weekend? ciekawa jestem jutrzejszych wieści!

Kamisiu, często o Tobie myślę...

Aniko...nie chce dzwonic gdzie indziej...chce dokladnie ta klinike ( Novum) i konkretnego lekarza...duzo juz naczytalam na temat klinik i jak juz mam wydac tyle kasy to chce tam. No trudno...suplementy dieta i cwiczenia do grudnia...umre chyba :(

reklama
KAtharina, a może ten lekarz gdzieś prywatnie przyjmuje i szybciej się dostaniecie? powiesz mu, jak wygląda sytuacja, a on już chociaż Was pokieruje, co robić dalej?

Do góry