reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Alreadyhome....zalamujace to co piszesz...mnie iui wynioslo 3500tys...najgorsze ze w Bydgoszczy sam zabieg kosztuje 1500zl a w wiekszych miastach o polowe tanszy...reszta to leki na ktore i tak nie reaguje i nawet jedno jajko nie rosnie :(:(:(

reklama
katharina203 masakra to co piszesz to w Krakowie w cenie Twojej iui miałabyś prawie 3... Moja iui kosztowała 1300 i to z dostinexem, którego w sumie nie powinnam wliczać bo dotyczy on prolaktyny i muszę go cały czas brać. Ale jestem zaskoczona, że samo iui może kosztować 1500 zł. W krk najwięcej widziałam 900 zł i to wydało mi się dużo...

aż tyle? szok! i dziwne, że wszędzie inaczej kosztuje... ale pojechac do innego miasta na IUI pewnie się nie opłaca, bo za podróż trzeba zapłacić...

@katharina203 IVF ma o wiele większe szanse powodzenia, sama widzę po swoim otoczeniu, że dziewczyny po kilku IUI nic nie miały, a po IVF bum, od razu... jeśli kasowo faktycznie musisz wybierać, to lepiej od razu IVF. szkoda tylko że tyle musisz czekać!

Aniko...nie chce dzwonic gdzie indziej...chce dokladnie ta klinike ( Novum) i konkretnego lekarza...duzo juz naczytalam na temat klinik i jak juz mam wydac tyle kasy to chce tam. No trudno...suplementy dieta i cwiczenia do grudnia...umre chyba :(

A pytałaś o możliwość wpisania na kwiecień jak zwolni się termin? Może ktoś się zgodzi przypilnować jak powiesz, że mąż na misję jedzie?

reklama
Dziewczyny,
Tak Was podczytuje i przykre to wszystko :-\
A 500+moga sibie wsadzic w d....

Aniko,
Byly dzialania, ale jestem zalamana. Jak nie urok to sraczka. Wczoraj wieczorem zrobilam ciepla kapiel i poznoiej mylam wlosy i tak juz zostalM. Leze dzis jak kloda i wyje z bolu :-\ albo korzonki, rwa kulszowa...albo poltora tyg temu spadlam ze schodow i moze to jakis skutek uboczny. Owu mogla juz byc i boje sie jechac na sor bo mi pewnie przeswietlenie zrobia....aahhh beczec mi sie chce :-\

Do góry