reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Alreadyhome....zalamujace to co piszesz...mnie iui wynioslo 3500tys...najgorsze ze w Bydgoszczy sam zabieg kosztuje 1500zl a w wiekszych miastach o polowe tanszy...reszta to leki na ktore i tak nie reaguje i nawet jedno jajko nie rosnie :(:(:(

reklama
katharina203 masakra to co piszesz to w Krakowie w cenie Twojej iui miałabyś prawie 3... Moja iui kosztowała 1300 i to z dostinexem, którego w sumie nie powinnam wliczać bo dotyczy on prolaktyny i muszę go cały czas brać. Ale jestem zaskoczona, że samo iui może kosztować 1500 zł. W krk najwięcej widziałam 900 zł i to wydało mi się dużo...

aż tyle? szok! i dziwne, że wszędzie inaczej kosztuje... ale pojechac do innego miasta na IUI pewnie się nie opłaca, bo za podróż trzeba zapłacić...

@katharina203 IVF ma o wiele większe szanse powodzenia, sama widzę po swoim otoczeniu, że dziewczyny po kilku IUI nic nie miały, a po IVF bum, od razu... jeśli kasowo faktycznie musisz wybierać, to lepiej od razu IVF. szkoda tylko że tyle musisz czekać!

Aniko...nie chce dzwonic gdzie indziej...chce dokladnie ta klinike ( Novum) i konkretnego lekarza...duzo juz naczytalam na temat klinik i jak juz mam wydac tyle kasy to chce tam. No trudno...suplementy dieta i cwiczenia do grudnia...umre chyba :(

A pytałaś o możliwość wpisania na kwiecień jak zwolni się termin? Może ktoś się zgodzi przypilnować jak powiesz, że mąż na misję jedzie?

reklama
Dziewczyny,
Tak Was podczytuje i przykre to wszystko :-\
A 500+moga sibie wsadzic w d....

Aniko,
Byly dzialania, ale jestem zalamana. Jak nie urok to sraczka. Wczoraj wieczorem zrobilam ciepla kapiel i poznoiej mylam wlosy i tak juz zostalM. Leze dzis jak kloda i wyje z bolu :-\ albo korzonki, rwa kulszowa...albo poltora tyg temu spadlam ze schodow i moze to jakis skutek uboczny. Owu mogla juz byc i boje sie jechac na sor bo mi pewnie przeswietlenie zrobia....aahhh beczec mi sie chce :-\

Do góry