Nouvelle dziś pomarudz ale jutro ogarniamy się. Ja tez z dziećmi pracuje ale nie czuję się przez to dziwnie. Każdej z nas pisane jest maleństwo, nie możemy się poddawać po jednej próbie. Pamiętaj dopóki walczysz jesteś zwycięzcą :*
reklama
kamisia871
Fanka BB :)
Nouvelle uwierz,że każda ma nie raz dość,poczucie niesprawiedliwości i tym podobne odczucia. Przez 4 lata niecałe chodziłam do lekarza,który nie robił nic porządnego w kierunku naszych starań,tylko bez sensu tabletki,tabletki,tabletki. Mądry Polak po szkodzie,straciłam prawie 4 lata,a już dawno może by się udało,no ale czasu nie cofnę. Masz tu ogrom doświadczeń i napewno każda podpowie co i jak,w jakim kierunku jeszcze można działać. Trzymaj się i proszę,nie składaj broni!!!!!
kredka82
Nouvelle wyplacz sie i wyzal, potem wez gleboki oddech i trzeba dalej dzialac! Powiem Ci tak: prawie kazda tu ma za soba ta pierwsza nieudana iui , nie mowiac juz o drugiej, trzeciej, stratach ciaz itd i tak sobie upadamy, powstajemy i walczymy i znowu upadamy ale i powstajemy i jak widzisz w ostatnich tygodniach pojawily sie 3 nowe forumowe mamuski - wniosek: TO SIE UDAJE ALE TRZEBA CZASU I CIERPLIWOSCI!!!!!
Co do rzadu - mnie to i tak nie dotyczy ale nie ukrywam ze mnie to wkurwia co robia pisiory ale nie moge pojac jak w XXI w mozna zyc w takiej ciemnocie jak oni! Pomoga jeszcze bardziej stoczyc sie patologii dajac to 500zl na dziecko i tyle... i cierpiec beda dzieci:-(
Ja tez bawie sie w iui bo nie mam kasy na in vitro ale wiem ze szanse bardzo male... i tak w sumie chyba chce zrobic kolejna iui po to zeby nie miec poczucia ze nic nie robie... ale Ty przeciez mozesz probowac iui co miesiac przez pol roku bo wtedy jest najwieksze prawdopodobienstwo ze zaskoczy no i mozesz chyba caly czas starac sie o naturalsa czego np ja nie moge...
Co do rzadu - mnie to i tak nie dotyczy ale nie ukrywam ze mnie to wkurwia co robia pisiory ale nie moge pojac jak w XXI w mozna zyc w takiej ciemnocie jak oni! Pomoga jeszcze bardziej stoczyc sie patologii dajac to 500zl na dziecko i tyle... i cierpiec beda dzieci:-(
Ja tez bawie sie w iui bo nie mam kasy na in vitro ale wiem ze szanse bardzo male... i tak w sumie chyba chce zrobic kolejna iui po to zeby nie miec poczucia ze nic nie robie... ale Ty przeciez mozesz probowac iui co miesiac przez pol roku bo wtedy jest najwieksze prawdopodobienstwo ze zaskoczy no i mozesz chyba caly czas starac sie o naturalsa czego np ja nie moge...
inis
inis czas pokaże jaki kolor nastanie w moim życiu, że tak powiem "po wszystkim"...oby już tylko różowy bo moja psychika już chyba więcej nie zniesie
Jestem przekonana że bedzie dobrze. Jesteś niesamowicie wytrwala. Limit nieszczęść też się kiedyś kończy - Tobie już wystarczy, resztę oddaj np. politykom im się przyda obudzić ze snu
Ostatnia edycja:
M26
Nouvelle do walki z niepłodnościa trzeba być bardzo silnym i wierzę że Ty tą siłę znajdziesz w sobie. Każda z nas przy kolejnej porażce czuła, że może nie dać rady ale po paru dniach, miesiącach dalej stawała do walki. Bo naprawdę warto.
To wszystko jeszcze do mnie nie dochodzi, jesteśmy z moim P bardzo ostrozni. Cieszymy się bardzo ale zdajemy sobie sprawę że jeszcze bardzo dużo może się zdarzyć
Dziękuję Wam bardzo bardzo mocno
Kredeczko, Beti nie chowajcie się proszę.
To wszystko jeszcze do mnie nie dochodzi, jesteśmy z moim P bardzo ostrozni. Cieszymy się bardzo ale zdajemy sobie sprawę że jeszcze bardzo dużo może się zdarzyć
Dziękuję Wam bardzo bardzo mocno
Kredeczko, Beti nie chowajcie się proszę.
stacy
Witam dziewczyny, cały dzień zabieram się by do Was napisać :-) :-) :-) ale na początku
M26 - ogromne gratulacje i nie puszczamy kciuków z Milenka :-) :-) :-)
My od wczoraj w domu, uczymy się wszystkiego. Niestety u mnie narazie problem z karmieniem, mała nie ssie a i mleka mam nie za dużo. Dokarmiamy się mm. Jak narazie grzeczna z niej dziewczynka, nie płacze za dużo, przesypia całe dnie. Co do porodu, cały dzień przed cc, miałam bóle porodowe. Dla mnie koszmar, w moim przypadku cc to pikus. Znioslam to bardzo dobrze.
Zuzik - ile Adaś zjadal na początku tego mleka mm???
Magda - Już nie pamiętam czy Ci gratulowalam. Jeżeli nie to gratuluję, i kciuki zaciśnięte.
My od wczoraj w domu, uczymy się wszystkiego. Niestety u mnie narazie problem z karmieniem, mała nie ssie a i mleka mam nie za dużo. Dokarmiamy się mm. Jak narazie grzeczna z niej dziewczynka, nie płacze za dużo, przesypia całe dnie. Co do porodu, cały dzień przed cc, miałam bóle porodowe. Dla mnie koszmar, w moim przypadku cc to pikus. Znioslam to bardzo dobrze.
Magda - Już nie pamiętam czy Ci gratulowalam. Jeżeli nie to gratuluję, i kciuki zaciśnięte.
M26
Stacy bardzo dziękuję, Milena piękne imię. Super ze jesteście już w domku.
Dobrej nocy
Dobrej nocy
reklama
zuzik85
Stacy, na poczatku zjadal 30ml, potem 50ml. Teraz ok 90ml. Przy mm dopajam go tez woda.Witam dziewczyny, cały dzień zabieram się by do Was napisać :-) :-) :-) ale na początku
Podziel się: