reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
hej, hej,
ale się rozpisałyście, aż się poryczałam z rana czytając o kupkach, mleczkach, kąpielach... tak bardzo tego chcę...
marzen wiem jaki to stres, ale pewnie do południa będziesz musiała czekać a ja razem z tobą z zaciśniętymi &&&
a ja jakoś tak źle się poczułam teraz. rozbolał mnie brzuch i jakoś tak mi się smutno zrobiło (aniko wiem przed chwilą pisałam co innego, ale nadeszło to tak nagle)
ale się rozpisałyście, aż się poryczałam z rana czytając o kupkach, mleczkach, kąpielach... tak bardzo tego chcę...
marzen wiem jaki to stres, ale pewnie do południa będziesz musiała czekać a ja razem z tobą z zaciśniętymi &&&
a ja jakoś tak źle się poczułam teraz. rozbolał mnie brzuch i jakoś tak mi się smutno zrobiło (aniko wiem przed chwilą pisałam co innego, ale nadeszło to tak nagle)
niebajka
Marzen bedzie super!!! Miałam podobny wynik i zoba! Teraz zamiast zglebiac tajemna wiedzę o ivf zajmuje sie wrozrniem z kup i bakow Ciebie tez to czeka j u z niebawem:*
Magdo, to takie piekne ze Kropek rosnie w Twoim brzuszku♡♡i pomyslec, ze mieliście odpuścić... jak dobrze, że M dobrze odczytal Twoje pragnienie ściskam!:*:*
Ahh te hormony
U nas minela doba bez bolu brzuszka jupi!!!
Magdo, to takie piekne ze Kropek rosnie w Twoim brzuszku♡♡i pomyslec, ze mieliście odpuścić... jak dobrze, że M dobrze odczytal Twoje pragnienie ściskam!:*:*
Ahh te hormony
U nas minela doba bez bolu brzuszka jupi!!!
anika11
Magda takie fazy sa zupełnie naturalne i zrozumiale. Nic Wam nie pisałam, ale ja też od kilku dni chodzę i się zastanawiam, czy na pewno jest dobrze. Nic mnie raczej nie boli, wiadomo, czasem coś zajmuje itp ale jakiś taki niepokój mi się wkradł....powiem Wam tak do jutra zwariuję jestem tego bardziej niż pewna...
reklama
MagdaM33
turnus wolicie w górach, nad morzem, a może jeziora albo puszcza?
inis o 9. wiem, że zrobiliśmy wszystko. dobrze, że mam trochę pracy to zajmuje moją głowę. a i znowu zaczęłam myśleć o adopcji, o tym, że będę mamą.
anika melona w ciąży można??
inis o 9. wiem, że zrobiliśmy wszystko. dobrze, że mam trochę pracy to zajmuje moją głowę. a i znowu zaczęłam myśleć o adopcji, o tym, że będę mamą.
anika melona w ciąży można??
Podziel się: