Nadzieja umiera ostatnia.... szkoda tylko, że zawsze umiera niestety odebrałam teraz wyniki i swoją pierwszą iui muszę zaliczyć do nieudanych, a żebym bardziej się dobiła to wyszła mi prolaktyna 28,3 przy normie 23,3 najgorsze jest to, że chce mi się ryczeć a siedzę w pracy...
reklama
M26
Fanka BB :)
Nouvelle bardzo mi przykro.
kamisia871
Inis dziękuję za słowa wsparcia, ja czekam żeby poród nadszedł....ale jak ostatnio patrzałam na brzuch to tęskno mi będzie....ehhh no cóż,życie często nie rozpieszcza...
M super !!! oby tak daaaaalej !!!!!
Nouvelle przykro mi,ale po złości,łzach i nerwach nie możesz się poddawać.
M super !!! oby tak daaaaalej !!!!!
Nouvelle przykro mi,ale po złości,łzach i nerwach nie możesz się poddawać.
92Tynka92
M gratuluję z całego serduszka:-) wspaniale!
Nouvelle przykro mi. Kurcze a miałaś już wcześniej problemy z prolaktyna? Ja biorę bromergon już dwa miesiące i lekarz mówił że muszę już brać do zajścia w ciążę a potem stopniowo odstawimy. Robisz przerwę czy od razu drugie podejście do iui?
Nouvelle przykro mi. Kurcze a miałaś już wcześniej problemy z prolaktyna? Ja biorę bromergon już dwa miesiące i lekarz mówił że muszę już brać do zajścia w ciążę a potem stopniowo odstawimy. Robisz przerwę czy od razu drugie podejście do iui?
G
gość_forum
Gość
M26 strasznie sie cieszę
kredka82
Inis to ja juz wiem kto mi w tych krzaczorach szelescil;-) to przynos dalej szczescie bo nas jeszcze tu troche zostalo:-*
M26 no nie ukrywam ze ciarki mi przeszly ale mialam juz wczesniej przeczucie ze bedzie ok!! Gratuluje i cichutko zazdroszcze:-*
Nouvelle no niestety taki nasz los ze czasem sie nie udaje ale musimy walczyc do osiagniecia celu!!!
M26 no nie ukrywam ze ciarki mi przeszly ale mialam juz wczesniej przeczucie ze bedzie ok!! Gratuluje i cichutko zazdroszcze:-*
Nouvelle no niestety taki nasz los ze czasem sie nie udaje ale musimy walczyc do osiagniecia celu!!!
Nie wiem, co robić... jutro spróbuję podejść do mojego gina żeby z nim skonsultować wyniki. Miałam wcześniej problem z PRL mniej więcej na tym samym poziomie co teraz mi wyszła. Brałam wcześniej bromergon ale na mnie nie działał i po dwóch miesiącach brania wyszła mi jeszcze wyższa prolaktyna. Potem brałam castangnus i po nim w ciągu tygodnia prolaktyna zjechała mi do poziomu 9,4. A przed inseminacją w 2 dniu cyklu miałam ją na poziomie 14,2. W międzyczasie co 7 dni gin kazał brać diostinex (nie wiem jak to się pisze) i powiem szczerze, że jestem mega zaskoczona tym wynikiem. O progesteronie też nie wiem co myśleć, bo od iui przyjmowałam duphaston i luteine dopochwową, a dziś wyszedł mi na poziomie 9. Jestem załamana i chyba rzeczywiście nie będzie mi dane zostać matką... a tym bardziej się wkurwiam bo kolejna koleżanka zaszła od tak w ciąże...i to już trzecią ;(
anika11
M26, bardzo dobrze to wygląda!! Niech pięknie przerasta :* super!!!
Nouvelle, kurde przykro mi! Ale nie łam sie, wyplacz się, wyzal i wracaj do walki. Zrobisz porządek z prolaktyna, są jeszcze inne leki i na pewno któryś pomoże. Ściskam!
Nouvelle, kurde przykro mi! Ale nie łam sie, wyplacz się, wyzal i wracaj do walki. Zrobisz porządek z prolaktyna, są jeszcze inne leki i na pewno któryś pomoże. Ściskam!
reklama
M26
Nouvelle to co mi wiadomo prolaktyne bada się od 2 do 5 dc, za pierwszym razem jak zbadalam wyszedł mi wynik ok 30, przestraszyłam się i w następnym dniu powtórzylam i wyszło mi ok 15. Lekarz powiedział że jest ok bo to jest również hormon stresu. Więc nie denerwuj się na zapas. Powtórz może badanie.
Podziel się: