reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumio, ogarnelas te mutacje? jak sie czujesz?

Robocopie:) dziękujem,że pytasz:)
Jutro idę do lekarza na konsultacje. Z tym też miałam coco dzambo, ale pisać mii sie nie chce....mam tylko nadzieje,że dowiem się czegos sensownego i konstruktywnego.

Kochana Sarenka to takie śliczności, że az by si eschrupać chciało, ale proszę, zwolnij troszeczkę. Dziewczyny dobrze piszą:) Ucałuj Sarenkę:*

Kamisiu
Myślę o Was:*

Aniko,
&&&&& za piękne widoki:)

Beti, Kredko, Pyreczko, Stacy, Zuzik, M26, Marzen, Ewik
:*

reklama
MARZEC

22 - Anika - USG genetyczne
23- Lumia- konsultacja
24 - stacy - kontrolna wizyta u gina
24- marzen88- wizyta przed punkcja
25- M26 - transfer 

KWIECIEŃ

20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej

+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką

Kamisiu dobrze ze Tobie nic sie nie stalo!! No to mamy jakis pechowy autowy tydzien... ja za niedlugo tez zostane bez auta bo chyba m wezmie moje albo ja bede wozic go do pracy i odbierac dopuki nie wymyslimy co zrobic z jego samochodem... nie potrzebnie bralam dupka bo w zwiazku z zaistniala sytuacja przesuniecie @ nic mi nie da bo raczej dopiero na jesien pojade do pl:-( tyle tylko ze plamienia znikly. Poza tym ogolny dól:-:)-:)-( mam wrazenie ze potrzebuje kogos kto nas i naszego pecha odczaruje!!!!!

Sciskam Was wszystkie goraco :-*

Nie chce juz o tym mowic ale to chyba ja mialam taka iui...:(:(:(...
Widzicie jaka jestem beznadziejna...na niczym sie nie znam...

katharina nie mów tak o sobie. ja pamiętam jak pojechaliśmy na pierwszą wizytę przed pierwszą planowaną IUI do pana profesora 300 km w jedną stronę. umówieni na godzinę. zajeżdżamy tłum par w poczekalni. żadne na godzinę wg kolejności wchodzimy wyczekaliśmy się 3 godziny po czym kazał mojemu M wziąć kubeczek i iść do toalety do której co chwilę ktoś się dobijał i oddać nasienie bo on chce zobaczyć jakie "szeki" mają plemniki. mój M. powiedział że nie da rady w takich warunkach. wróciliśmy a on na to że to nic bo to i tak nie ważne on sobie przed samą IUI wrzuci pod mikroskop. 170 pln kazał zapłacić paragonu nie dał bo mu się papier w kasie skończył. nigdy więcej nie wróciliśmy tam.
później miałam 4 ivf w klinice w której było mega miło, mega profesjonalnie a dupa kasę z nas wyciągneli i nie piszę tak dlatego że się nie udało, ale dlatego że jak dostaliśmy wypis ze wszystkich procedur jak szliśmy do nowej kliniki, to wynikało z niego tylko tyle że mieliśmy 4 procedury. żadnych konkretów lekarze w nowej klinice nic nie mogli wywnioskować i wyszło na to, ze wszystko od zera bo nie było punktu zaczepienia.
nie poddałam się i nie poddam. nie wiem jak będzie tym razem, ale będę walczyć.
Ty też walcz. masz jeszcze wiele szans.

Kamisiu:angry: no co za dziad. co takiemu da, że Ty mandat dostałaś. a niech to szlag...

katharina nie mów tak o sobie. ja pamiętam jak pojechaliśmy na pierwszą wizytę przed pierwszą planowaną IUI do pana profesora 300 km w jedną stronę. umówieni na godzinę. zajeżdżamy tłum par w poczekalni. żadne na godzinę wg kolejności wchodzimy wyczekaliśmy się 3 godziny po czym kazał mojemu M wziąć kubeczek i iść do toalety do której co chwilę ktoś się dobijał i oddać nasienie bo on chce zobaczyć jakie "szeki" mają plemniki. mój M. powiedział że nie da rady w takich warunkach. wróciliśmy a on na to że to nic bo to i tak nie ważne on sobie przed samą IUI wrzuci pod mikroskop. 170 pln kazał zapłacić paragonu nie dał bo mu się papier w kasie skończył. nigdy więcej nie wróciliśmy tam.
później miałam 4 ivf w klinice w której było mega miło, mega profesjonalnie a dupa kasę z nas wyciągneli i nie piszę tak dlatego że się nie udało, ale dlatego że jak dostaliśmy wypis ze wszystkich procedur jak szliśmy do nowej kliniki, to wynikało z niego tylko tyle że mieliśmy 4 procedury. żadnych konkretów lekarze w nowej klinice nic nie mogli wywnioskować i wyszło na to, ze wszystko od zera bo nie było punktu zaczepienia.
nie poddałam się i nie poddam. nie wiem jak będzie tym razem, ale będę walczyć.
Ty też walcz. masz jeszcze wiele szans.

Kamisiu:angry: no co za dziad. co takiemu da, że Ty mandat dostałaś. a niech to szlag...
O boziu!! Skad ja to znam ... Dlatego ja sie ciesze ze udało mi sie dostac do rządówki norweskiej to jak wyciągają kase to sami od siebie [emoji23]

Kamisia ja tak przywalilam 3 razy w Gdsnsku wlasnie jak jechałam wolniutko ns parkingu czy cos - tsk najłatwiej bo na trasie człowiek skupiony ...

Badz z nami w urodziny my tu jestesmy

Pół roku po zdaniu mojego prawka jechaliśmy z mężem do Włoch samochodem, zmienialiśmy się i dotarliśmy bez przeszkód, a tu kurde walnęłam i jeszcze na debila starego trafiłam, ale tak jak piszesz na trasie człowiek bardziej skupiony...wiem, że jesteście i bardzo dziękuję, ale wiadomo z mężem u boku w tym pieprzonym dniu było by mi jeszcze łatwiej.

Marzen no niby dobrze, że nic mi się nie stało, chociaż było mi to obojętne w tamtej chwili bo jakoś dużo rzeczy na mnie złych ostatnio spadło.

Kredko no pechowy, pechowy niestety :( :( Może jakieś zaklęcia zaczniemy wymyślać na lepsze dni ?

Magda jakiś taki stary debilowaty dziad, no i ewidentnie chodziło mu, żeby dokumenty mieć do ubezpieczalni, żeby mu auto zrobili, ale przecież mógł się zgodzić na oświadczenie !!!! Był mechanik i mówił że będzie kosztowało to około 1200 zł, więc i tak jakoś nie jest źle.

Kamisu prawdziwy pech.
Aniko czekamy na wieści.
Katharina Dziewczyny bardzo dobrze piszą. Musisz uspokoić emocje i przemyśleć na spokojnie.

Dziękuję że pytacie :) powiem Wam że od wczoraj chodzę z uśmiechem od ucha do ucha. Bardzo się cieszę na ten piątek. Emocje są straszne ale mam zamiar na transfer i później wziąść tabletki Kalms na uspokojenie, bo jak się stresuje to bardzo się spinam, a na nie bardzo dobrze reaguje. I tak sobie liczyłam że zrobię już pierwsza bete 1.04 na prima aprilis, szybko ale taka fajna okazja ;)

Kamisiu ale gbur Ci sie trafił! Satysfakcję mial ze mandat dostałaś czy co?!

M26 przepraszam ze pytam, byc moze czegos nie doczytalam,ale ile mrozaczkow transferujecie? 1 kwietnia swietna data zeby pozniej dziecku opowiadac "kiedy mama z tata dowiedzieli sie ze jestes :)"

reklama
Do góry