reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kamisia - co za stary pierdoła!!!! Najgorsi tacy kierowcy.

Anika - kciuki zaciskam. :-)

M26 - to sobie datę wybrałaś :-) oby była szczęśliwa :-)

reklama
Dziewczyny, wybaczcie, ze dopiero dziś, ale wczoraj padlam. Była obsuwa w klinice i zamiast wejść o 20.40, weszliśmy o 22... N szczęście mamy blisko, więc więc domu czekaliśmy na telefon, kiedy podejść.. po 23 wyszliśmy z gabinetu, badanie trwało 45 minut! A Jeszce po mnie pacjentka była! Z Ludzikiem wszystko ok! Wszystkie parametry i przepływy w normie  wymiary idealne jak na ten tydzień ciąży. Crl 65mm płci nie znamy. Na podstawie usg lekarz wykluczył ryzyko chorób. Mówił, ze mogę zrobić pappa, ze da 5% dodatkowej wiedzy. Ale skoro wszytsko w normie, odpuszczam temat. Ogólnie, to bardzo ruchliwe to nasze dziecko! I powiem Wam, ze nie dociera to do mnie! Naprawdę w brzuchu rośnie mi Maluch! Z pięknymi łapkami i nóżkami, noskiem itd i pięknie mi bije serce - jak w konskim galopie ale nie dociera! 

reklama
Witamy się z wami razem z Adasiem :)
Przepraszam, że tylko o sobie, ale forum ogarniam małymi kroczkami.
Dzisiaj mieliśmy wizytę położnej. Pępuszek ładnie się goi, pysiaczki robią się pulchniejsze. Śpimy, jemy, przewijamy się, przytulamy, zasypiamy i tak w kółko :)
Małe kciuki zaciskają się za wszystkie ciocie tu walczące.
Na pewno z wami zostaniemy, choć nasza obecność będzie teraz znacznie mniejsza.
:) :) :)

Do góry