reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny mechanika to my mamy pl ale katalizator + cale zawieszenie i cos tam jeszcze wiec lipa jak .....

Ostatnia edycja:
reklama
Katharina zadzwoń do invicty do Gdańska zapytaj się o to mrożenie nasienia,mąż pojedzie a Ty będziesz mogła działać,pociągiem do Gdańska masz około ponad 3 godzin,przyjmują w soboty,dowiedz się co i jak i działaj,ja też długo ufałam jednemu lekarzowi i ***** z tego wyszło.

Kredko kurde jak nie urok to sraczka....!!!! Nie ma miejsca koło Beti w dole,jak Wy wszystkie poznikacie to kto mnie będzie wspierał jaj bede potrzebowała ciepłych słów?!

Beti tulę mocno i mam nadzieję,że przyjdzie zaraz pora na tą drabine razem z wiosną.

Aniko napewni dacie radę z Ludzikiem :)

Dziewczyny wylazic z dołków! Wiosna idzie dla każdej zaświeci słońce.

Madzia - kurcze ależ się cieszę, kciuki dalej zaciskam oby było jak najlepiej.

Katharina - powiem szczerze że dziwne to dla mnie. Dzwonilas do lekarza?

My dziś byliśmy u teściów na obiedzie. Nawet było miło :-)

reklama
M26 - powiem że ja się nad tym zastanawiałam, ale gdzieś na wątku o in vitro czytałam że to nie jest żaden pewniak. Koniec końców nie zdecydowałam się i jeden kropek z nami został :-)

Do góry