reklama
G
gość_forum
Gość
Kamisiu ja jestem w dole i drabiny nie mogę znaleść
kamisia871
Fanka BB :)
Katharina zadzwoń do invicty do Gdańska zapytaj się o to mrożenie nasienia,mąż pojedzie a Ty będziesz mogła działać,pociągiem do Gdańska masz około ponad 3 godzin,przyjmują w soboty,dowiedz się co i jak i działaj,ja też długo ufałam jednemu lekarzowi i ***** z tego wyszło.
Kredko kurde jak nie urok to sraczka....!!!! Nie ma miejsca koło Beti w dole,jak Wy wszystkie poznikacie to kto mnie będzie wspierał jaj bede potrzebowała ciepłych słów?!
Beti tulę mocno i mam nadzieję,że przyjdzie zaraz pora na tą drabine razem z wiosną.
Aniko napewni dacie radę z Ludzikiem
Kredko kurde jak nie urok to sraczka....!!!! Nie ma miejsca koło Beti w dole,jak Wy wszystkie poznikacie to kto mnie będzie wspierał jaj bede potrzebowała ciepłych słów?!
Beti tulę mocno i mam nadzieję,że przyjdzie zaraz pora na tą drabine razem z wiosną.
Aniko napewni dacie radę z Ludzikiem
stacy
Dziewczyny wylazic z dołków! Wiosna idzie dla każdej zaświeci słońce.
Madzia - kurcze ależ się cieszę, kciuki dalej zaciskam oby było jak najlepiej.
Katharina - powiem szczerze że dziwne to dla mnie. Dzwonilas do lekarza?
My dziś byliśmy u teściów na obiedzie. Nawet było miło :-)
Madzia - kurcze ależ się cieszę, kciuki dalej zaciskam oby było jak najlepiej.
Katharina - powiem szczerze że dziwne to dla mnie. Dzwonilas do lekarza?
My dziś byliśmy u teściów na obiedzie. Nawet było miło :-)
M26
Dziewczyny co myślicie o tym podłożu emgryoglue? Warto brać? W pierwszym transferze wzięłam i teraz się tak zastanawiam
reklama
stacy
M26 - powiem że ja się nad tym zastanawiałam, ale gdzieś na wątku o in vitro czytałam że to nie jest żaden pewniak. Koniec końców nie zdecydowałam się i jeden kropek z nami został :-)
Podziel się: