reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magdo na takie wieści czekałam z nieciepliwością,trzyman mocno kciuki za dalsze pozytywne wieści !!!!

Beti jak samopoczucie?

reklama
Dziewczyny u mnie zalamka na maxa... ryczec mi sie chce:-( wlasnie wrocilam z przegladu auta m i niestety ale nie wiemy czy jest sens naprawiac... normalnie jak teraz bedziemy musieli kupic nowe auto to moge zapomniej o iui itd...

Katharina, co Twój lekarz na to wszystko mówi? Ewidentnie organizm daje znaki :/

Kredko, zawsze pod górkę :/

Marzeń, jak tam stymulacja?

Dobrej niedzieli! Ja dziś z Ludzikiem moim zdajemy egzamin na podyplomowe. Mam nadzieję, że co dwie głowy to nie jedna ;)

Madziu&&&
Katharino nasze ciało zawsze jakieś numery wykręcić.
Aniko będzie uczony dzidziuś :)
Kredko może znajdziecie jakiegoś polskiego mechanika i spróbuję naprawić.
Moja stymulacja narazie ok . Zero bólu przy wkluciu, czuję się ok . Właśnie z kościoła wróciłam i rosół robię :)

reklama
:-) w sobotę przekonamy się czy jest się z czego cieszyć. narazie radość na hamulcu ręcznym :-)

katharina przykro mi ze Twoje nadzieje znowu zawiedzione

aniko niech Ci tam Ludzik dobrze podpowiada

kredko nosz szlag jak coś to zawsze coś przeciw

udanej niedzieli. ja się zbieram na obiadek do mojej chrześnicy

Do góry