reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pozdrowienia z Karpacza.

Załączniki

• 1458572257138.jpg
    1458572257138.jpg
    65,3 KB · Wyświetleń: 81
Beti, odpoczywają?;) ależ bym sobie pooddychala takim górskim powietrzem:))

M26, masz armię leków i wierzę, ze one pomogą. W Ty do teraz pozytywnie nastawiaj:) już od piątku masz się traktować, jak byś w ciąży była:) już zaciskam kciuki:))

M26 trzymam mocno kciuki &&&&&&&

Ja chyba teraz przejmuje krzaczory wiec cała reszta siedzaca w krzaczorach : WYCHODZIC!!!!

Beti :-* milej zabawy

Czyżby u każdej trwały przygotowania świąteczne, że żadnej nie ma?

Beti - zazdroszczę wyjazdu, chciałabym też gdzieś wyjechać. Teraz nie ma jak, a później nie wiadomo :-)

M26 - jeśli tylko da Ci to psychiczny spokój, to weź to embroglue. :-) no więc kciuki za piątek.

Kredko - czemu okupujesz krzaczory?

Aniko - a jak u Ciebie? Musisz jeszcze odpoczywać?

reklama
Stacy, nie muszę już leżeć, ale nadal dużo odpoczywać. Ogólnie czuję się dobrze. Mam wrażenie, ze mdłości mi wróciły ;) i dopiero teraz wiem, co to więksZy i bolacy biust ;)
Na ostatniej wizycie po k rwiaku nie było ślady, więc mam nadzieję, ze jutro na wizycie też usłyszę dobre wieści!

A jak Ty się masz? TO już zaraz:))

Do góry