reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Może źle to ujęłam, przy in vitro niestety nic nie jest pewne. My podchodzilismy 1 raz i stwierdziłam że co ma być to będzie. Tak samo zastanawiałam się nad nacieciem otoczki. Doszłam do wniosku że jak na 1 raz to sobie darujemy, ewentualnie jak by się nie powiodło to będziemy myśleć.

Dziewczyny co myślicie o tym podłożu emgryoglue? Warto brać? W pierwszym transferze wzięłam i teraz się tak zastanawiam

ja miałam 3 razy, żadnej pewności, ale psychicznie dało mi poczucie, że zrobiłam wszystko, wszystko...

Beti bardzo Cię tulę

nadal nikt nic o zuzik???

M26, ja nie miałam. Nie myślałam o tym. Jak mą Cię to uspokoić i masz możliwość, to weź :)

Nie ma żadnych wieści od Zuzik :(

Coś tu pesymistycznie się ostatnio robi, więc życzę każdej z Was slonca nie tylko za oknem, ale też w serduchu :*

A teraz proszę się z tych krzaczorow zameldować!

MARZEC

21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
21 - M26 - wizyta przed crio
22 - Pyreczka - histeroskopia
22 - Anika - USG genetyczne
24 - stacy - kontrolna wizyta u gina
24- marzen88- wizyta przed punkcja

KWIECIEŃ

20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej

+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim

+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką

reklama
ale cisza jakaś u nas. zaglądam na in vitro to kurde po kilka stron. nie idzie ogarnąć :-)

dziewczyny oglądałam dziś genialny film "Dama w Vanie" z Maggie Smith w roli głównej. polecam

Do góry