reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Może źle to ujęłam, przy in vitro niestety nic nie jest pewne. My podchodzilismy 1 raz i stwierdziłam że co ma być to będzie. Tak samo zastanawiałam się nad nacieciem otoczki. Doszłam do wniosku że jak na 1 raz to sobie darujemy, ewentualnie jak by się nie powiodło to będziemy myśleć.

Dziewczyny co myślicie o tym podłożu emgryoglue? Warto brać? W pierwszym transferze wzięłam i teraz się tak zastanawiam

ja miałam 3 razy, żadnej pewności, ale psychicznie dało mi poczucie, że zrobiłam wszystko, wszystko...

Beti bardzo Cię tulę

nadal nikt nic o zuzik???

M26, ja nie miałam. Nie myślałam o tym. Jak mą Cię to uspokoić i masz możliwość, to weź :)

Nie ma żadnych wieści od Zuzik :(

Coś tu pesymistycznie się ostatnio robi, więc życzę każdej z Was slonca nie tylko za oknem, ale też w serduchu :*

A teraz proszę się z tych krzaczorow zameldować!

MARZEC

21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
21 - M26 - wizyta przed crio
22 - Pyreczka - histeroskopia
22 - Anika - USG genetyczne
24 - stacy - kontrolna wizyta u gina
24- marzen88- wizyta przed punkcja

KWIECIEŃ

20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej

+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim

+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką

reklama
ale cisza jakaś u nas. zaglądam na in vitro to kurde po kilka stron. nie idzie ogarnąć :-)

dziewczyny oglądałam dziś genialny film "Dama w Vanie" z Maggie Smith w roli głównej. polecam

Do góry