reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Kredka za granica jestem ja Mieszkam w Hiszpanii i mam 30, prawie 31 lat.
Ewikewik - a czemu utknnelas? Ja hsg zrobilam rok temu i wyszlo ok, ale wtedy jeszczcze mialam tylko jedna i mala cyste. Teraz mozliwe, ze juz jest gorzej, ale jako ze lekarz wogole inseminacji nie bierze pod uwage, to badania nie powtarzam.
Ewikewik - a czemu utknnelas? Ja hsg zrobilam rok temu i wyszlo ok, ale wtedy jeszczcze mialam tylko jedna i mala cyste. Teraz mozliwe, ze juz jest gorzej, ale jako ze lekarz wogole inseminacji nie bierze pod uwage, to badania nie powtarzam.
Ostatnia edycja:
M26
Katharina trzymam kciuki jutro za piękne pęcherzyki
katharina203
M26...nie wiem czy cos urosne...tak jakos mnie nic nie kluje
M26
Urośnie nic nie musi kłuć
kredka82
Ewik a teraz mi sie przypomnialo ze mialam napisac co do watku in vitro - tak prawda dziewczyny maja ogromna wiedze i sledzilam ten watek ale one maja takie tempo w pisaniu ze nie bylam w stanie ich nadrobic bo musialabym caly dzien na forum siedziec:-)
reklama
Kredka zgadza się, produkują jak szalone. Ale jak ktoś planuje in vitro to ich wiedza i doświadczenie są nieocenione. Mi bardzo pomogło wsparcie na tamtej stronie, a przede wszystkim to, że mogłam o wszystko pytać i nawet na najbardziej zawiłe problemy zawsze ktoś pomagał. O wielu rzeczach nie wiedziałam od lekarza a tam się dowiedziałam.
Nieagatka tutaj żeby zrobić Sono HSG prywatnie w klinice to muszę przejść badania kwalifikacyjne ale jak na razie są nie dość dobre dla mojej lekarki a są dobre wg miejscowego labu. Ech.
Nieagatka tutaj żeby zrobić Sono HSG prywatnie w klinice to muszę przejść badania kwalifikacyjne ale jak na razie są nie dość dobre dla mojej lekarki a są dobre wg miejscowego labu. Ech.
Podziel się: