reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
lumio ja myślę, że z grupy możemy korzystać kiedy np będziemy chciałay w stawić jakieś foto, ale żeby go nie widziały obce osoby. i wolałabym żeby do grupy nie dołączały osoby które napisały na naszym forum 3 posty

kochane ja zmykam do mamy życzę udanej niedzieli i pewnie dopiero jutro się odezwę

zuzik ja myslę o Tobie ;-) ;)

lumio ja myślę, że z grupy możemy korzystać kiedy np będziemy chciałay w stawić jakieś foto, ale żeby go nie widziały obce osoby. i wolałabym żeby do grupy nie dołączały osoby które napisały na naszym forum 3 posty

kochane ja zmykam do mamy życzę udanej niedzieli i pewnie dopiero jutro się odezwę

zuzik ja myslę o Tobie ;-) ;)
Tak madziu wlasnie mialam to napisac ze trzeba sie dobrze zaklimatyzowac na forum zeby dolaczyc do grupy:-)
No a z dupkiem to tak myslalam ze 2 dziennie. I tak zrobie:-) przeciez dupek nie zaszkodzi a jakby sie udalo o tydzien przesunac @ i przede wszystkim zebym przestala plamic to byloby super!

Moja mama zrobiła brownie, :rolleyes2: normalnie zjadłam już dwa kawałki :zawstydzona/y: normalnie jak tu przejść obojętnie koło czekolady :-D

marzen - u samej góry, masz GRUPY i tam wchodzisz i jest IUI założone przez Kamisie. Mi jeszcze wyświetliło się w powiadomieniach.

reklama
Stacy - mnie półpasiec nie bolał tylko jakoś dziwnie się z nim czułam, w sensie, że się pojawił. Ospę jako dziecko miałam, a wylazł w stresującym okresie kiedy zmieniłam miejsce zamieszkania.
Kredka z Duphastonem jest tak, że nie zaszkodzi a może pomoże. Ja biorę a też dostałam teraz plamień więc będę pytać lekarza czy nie za mała dawka. Bo ja z racji wieku mam niedomogę lutealną i wcześniej ponad 2 lata brałam luteinę.
Emenems od ok. lipca ubiegłego roku laboratoria zmieniły odczynniki do badania AMH i podobno teraz lepsze wyniki wychodzą ;) Ale ze względu na koszt i barierę psychiczną - wiek, boję się powtórzyć...
Nieagatka - ja ze względu na wiek postawiłam na in vitro. Uważałam, że nie mam już wiele czasu to postawię na najskuteczniejszą metodę. Niestety, nie udało się. Nie mam już kasy na drogie procedury wiec teraz jeszcze będę walczyć o inseminacje, choć na razie utknęłam na HSG, do którego ciągle mam spalone podejścia... W każdym razie na tym wątku tutaj jest super ale bardziej polecam watek in vitro, to kopalnia wiedzy, doświadczenia i wsparcia w temacie przygotowań, samopoczucia, powikłań i wszystkiego, co tylko się wydarzy czy przyjdzie Ci do głowy.

Miłej niedzieli wszystkim życzę :)

Do góry