reklama
anika11
Fanka BB :)
KAtharina, kciuki)
MAgda, ja mam pdobne zajęcia na dzisiaj - szkoda, ze nie mieszkamy bliżej, to bysmy sobie kanapy złączyły
ja od wczoraj mam zielone światło na wstawanie, ale mam się oszczedzac i powoli rozkręcać po krwiaku nie ma śladu, Maluch bardzo ruchliwy, machał wszytski, czym mógł cudowny widok!
a po wizycie pojechalismy do moich rodziców i przepadlismy na cały dzien, poinformowalismy babcię ukochaną i była to piękna niedziela - w domu rodzinnym nie byłam od świat, wiec radosc tym wieksza
Stacy, widzę, że przejęłaś kalendarz - pewnie na moment, bo za chwilę Twoje Maleństwo się pojawi po tej stronie brzucha ale tymczasem mozesz mnie dopisać na 22.03 usg genetyczne, a 20.04 wizyta u gin prowadzącej
miłego dnia Wam wszytskim
MAgda, ja mam pdobne zajęcia na dzisiaj - szkoda, ze nie mieszkamy bliżej, to bysmy sobie kanapy złączyły
ja od wczoraj mam zielone światło na wstawanie, ale mam się oszczedzac i powoli rozkręcać po krwiaku nie ma śladu, Maluch bardzo ruchliwy, machał wszytski, czym mógł cudowny widok!
a po wizycie pojechalismy do moich rodziców i przepadlismy na cały dzien, poinformowalismy babcię ukochaną i była to piękna niedziela - w domu rodzinnym nie byłam od świat, wiec radosc tym wieksza
Stacy, widzę, że przejęłaś kalendarz - pewnie na moment, bo za chwilę Twoje Maleństwo się pojawi po tej stronie brzucha ale tymczasem mozesz mnie dopisać na 22.03 usg genetyczne, a 20.04 wizyta u gin prowadzącej
miłego dnia Wam wszytskim
anika11
Magdo, spełni sie!!! Ja nie miałam żadnej weryfikacji. Po pierwszym transferze i sugestiach dziewczyn sama sobie prg badslam, wyniki były niskie i tylko się tym denerwowalam. Za drugim razem zrezygnowałam z badania ( lekarze też nie kazali robić, uznając je za niemiarodajne) i przynajmniej stresu sobie odpuściłam.
Jaki prg przyjmujesz?
Jaki prg przyjmujesz?
stacy
MARZEC
14 - katharina - podglądanie pęcherzyka
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
21 - M26 - wizyta przed crio
22 - Pyreczka - histeroskopia
22 - Anika - USG genetyczne
24 - stacy - kontrolna wizyta u gina
KWIECIEŃ
20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej
+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim???
+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką
Aniko - zajęłam się chwilowo, żeby można było kontrolować.
14 - katharina - podglądanie pęcherzyka
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
21 - M26 - wizyta przed crio
22 - Pyreczka - histeroskopia
22 - Anika - USG genetyczne
24 - stacy - kontrolna wizyta u gina
KWIECIEŃ
20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej
+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim???
+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką
Aniko - zajęłam się chwilowo, żeby można było kontrolować.
katharina203
Niestety u mnie slabo...dwa pecherzyki po 9mm...
Dostalam 4 kolejne zastrzyki...
Stacy wez mnie prosze wpisz na czwartek na podglad czy ktorys urosl...
Dostalam 4 kolejne zastrzyki...
Stacy wez mnie prosze wpisz na czwartek na podglad czy ktorys urosl...
MagdaM33
katharina ale po to jest stymulacja żeby podglądać i lekami wspomagać. daj im szansę. ja mocno kciukam
aniko u mnie transfer był we czwartek. brałam lutinus 100 mg 3x1 i luteinę podjęzykowo 3x2, w sobote zbadałam miałam poziom 31 zwiększył mi lutinus 4x2. waśnie ja też miałam zamiar odpuścić ale jest w programie i bardzo tego pilnują to już nie wymyślałam. tym bardziej , że inaczej to wszytsko odbieram, jestem spokojniejsza.
spałam dopiero wstałam. jeszcze dokładnie nie wie jak sie nazywam
aniko u mnie transfer był we czwartek. brałam lutinus 100 mg 3x1 i luteinę podjęzykowo 3x2, w sobote zbadałam miałam poziom 31 zwiększył mi lutinus 4x2. waśnie ja też miałam zamiar odpuścić ale jest w programie i bardzo tego pilnują to już nie wymyślałam. tym bardziej , że inaczej to wszytsko odbieram, jestem spokojniejsza.
spałam dopiero wstałam. jeszcze dokładnie nie wie jak sie nazywam
reklama
Podziel się: