reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magdo wyniki się poprawią,wierzę w to. Sytuacja z Pania z OA przesympatyczna i napewno budująca,super !! :) sama prawda ;)

Stworzyłam tą grupę,wszystko ustawiłam na prywatne,że tylko użytkownicy widzą więc zobaczymy.

MARZEC

13 - anika - wizyta kontrolna - usg - podglądanie Ludzika
14 - katharina - podglądanie pęcherzyka
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
21 - M26 - wizyta przed crio
22 - Pyreczka - histeroskopia
24 - stacy - kontrolna wizyta u gina

+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim???

+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką

Ostatnia edycja:
Kamisia jak chcialam wejsc to pisze ze ta grupa nie zostala odnaleziona:-(

Dziewczyny mam 1 op dupka. Wzielam pierwsza tab. Mam brac 2 czy 3 dziennie? Niech sie dzieje co chce:-)
lumia jestem po owu na pewno

Kredko zaraz zobacze,ale nape wno Cię dodałam. Kochane mam tam założony wątek i jak tam będziemy pisać to on mi się pokazuje w subskrybcjach

reklama
Ja tez jestem w grupie. Tylko jak i kiedy bedziemy z tego korzystac :p?

Kredko,
Jezeli wiesz, ze jest po owu, to ja bralabym dwie tabletki dziennie przez 10dni.:-*

Do góry