reklama
nieagatka
Fanka BB :)
M26 dostalam tabeletki anty (Suavuret), ktore mam brac przez 21 dni i zlecil mi badanie amh, zeby sprawdzic rezerwe. powiedzial, ze jesli bedzie niska, to od razu w nastepnym cyklu mozemy do in vitro podchodzic, a jesli bedzie ok to chcialby zebym przez 3 mies najpierw brala zastrzyki. Juz mam wyniki i amh mam 2.77 wiec chyba w miare ok?
Pyreczka dzieki to samo mowi mi maz i ja tez staram sie tak myslec, ale nie spodziwalam sie po prostu i mnie to totalnie z nog zwalilo.
Pyreczka dzieki to samo mowi mi maz i ja tez staram sie tak myslec, ale nie spodziwalam sie po prostu i mnie to totalnie z nog zwalilo.
katharina203
Aniko jak cudownie ze tobie tez udalo sie zwalczyc krwiaka...ciesze sie bardzo ze z dzieciatkiem wszystko dobrze...
reklama
stacy
Dziewczyny pozwoliłam sobie skopiować kalendarz Zuzik, jakby która chciała coś dodać to go edytuje.
MARZEC
13 - anika - wizyta kontrolna - usg - podglądanie Ludzika
14 - katharina - podglądanie pęcherzyka
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
22 - Pyreczka - histeroskopia
24 - stacy - kontrolna wizyta u gina
+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim???
+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką
Aniko - no to dziś masz dla nas dobre wieści! Odpoczywaj i dbaj o kropka.
Witaj nieagatko na naszym forum. Czasem lepiej doznać szoku, a iść dobrą drogą. Ja rok zmarnowałam na IUI, pierwsze in vitro i czekam na moją księżniczkę.
MARZEC
13 - anika - wizyta kontrolna - usg - podglądanie Ludzika
14 - katharina - podglądanie pęcherzyka
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
22 - Pyreczka - histeroskopia
24 - stacy - kontrolna wizyta u gina
+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim???
+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką
Aniko - no to dziś masz dla nas dobre wieści! Odpoczywaj i dbaj o kropka.
Witaj nieagatko na naszym forum. Czasem lepiej doznać szoku, a iść dobrą drogą. Ja rok zmarnowałam na IUI, pierwsze in vitro i czekam na moją księżniczkę.
Ostatnia edycja:
Podziel się: