reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko dziewczyny miały taki album ale w sumie nie wiem jak to zrobić. Może kredka wymyśli :-) ile wazylas przed ciążą? Oj to ty chudzina jesteś.

Ja miałam ospe a polpasiec jest następstwem.

reklama
Dziewczyny dzięki za kciuki :))

Niebajko wizyta jak zwykle o 8.00 ;)

Możesz założyć album i dostęp do niego będą mieć tylko "przyjaciele". Pewnie na kompie jakoś to ogarniesz ;)

Ło matko Niebajko. Jedz coś kochana,bo będziesz przezroczysta i bez sił. Całuski do Sarki
Kredko nie mam pojęcia od czego takie plamienia. Może faktycznie ten progesteron.
Stacy super ze juz lepiej. A jak po lekach się czulas?

Lumia 17dc ( moje cykle zazwyczaj 26-28dni) a czy wiecie co ja moge kupic zeby ten progesteron podniesc? Bo mam 1 op dupka w domu ale czy to o to chodzi? Bo nie wiem co moge kupic co nie ma recepty?? Jeszcze tutaj... pojde w 3dc na krew zeby mi tez progesteron sprawdzili ( bo to w 3dc tak?)

Aniko - &&&&

M26 - w sumie to ja w ogóle nie odczulam tego że mam tego półpasca. Nie mam żadnych skutków ubocznych od leków. Mam nadzieję że mała też. Chociaż bałam się je brać. Z kim bym nie rozmawiała to każdy mówi że to boli i to podobno okropnie. Nie wiem, może poszłam we wczesnym stadium?

Kredko - a co z tym twoim progesteronem?

Duphaston to sztuczny progesteron. Napewno Kredko,bo wtedy się sprawdza czy owulacja wystąpiła i czy przypadku nie ma niedomogi ciałka żółtego. (mam nadzieję że któraś jeszcze to potwierdzi :))

reklama
Do góry