reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sylha, Sony, dziekuję za wsparcie. Nie odpuszczę, bo musi przestać boleć, to juz prawie 4 miesiące.
Dobrze, że mamy siebie, przynajmniej możemy się nawzajem potulać :tak:. Dobranoc

reklama
Również witam poniedziałkowo :-)
Nie było mnie kilka dni a tu taaaaaakie zmiany, widze ze zaczyna cos wreszcie ruszac na naszym forum, od teraz zaczne bardziej wierzyc w to ze te wszystkie nasze starania maja sens..
Błonka wielkie wielkie a nawet ogromniaste gratulacje!
ah ale Ci zazdroszcze, teraz musisz nam wysylac pozytywne wibracje zebysmy tez mogly cieszyc sie jak Ty. Sciaskam Cie bardzo cieplutko i dbaj o siebie

Również witam poniedziałkowo :-)
Nie było mnie kilka dni a tu taaaaaakie zmiany, widze ze zaczyna cos wreszcie ruszac na naszym forum, od teraz zaczne bardziej wierzyc w to ze te wszystkie nasze starania maja sens..
Błonka wielkie wielkie a nawet ogromniaste gratulacje!
ah ale Ci zazdroszcze, teraz musisz nam wysylac pozytywne wibracje zebysmy tez mogly cieszyc sie jak Ty. Sciaskam Cie bardzo cieplutko i dbaj o siebie

kochana jak tylko odbiore bete to posle wam "wibracje" :) poki co nie dziekuje :p

witajcie juz jestem, beta 333... jest pecherzyk ale jeszcze bez zarodka, obliczylysmy ze jestem 4 dni po terminie @.. nie powiedziala nawet ktory to tydzien, mam przyjsc jeszcze 9 grudnia i powtorzyc bete pojutrze.. dostalam male zalecenia, duphaston bo niby jestem po przejsciach... i trzeba sie wspomoc by nie bylo niespodzianek... no i jakis fembion natal 1... skierowanie na badania mam rozne itp.... mowila co jesc czego unikac...
nie dociera to do mnie jeszcze czuje sie jakby to ktos inny byl w ciazy....
będę chyba mamą...

to teraz Blonka 100% gratki:))
mnie juz cisnie, zeby zatestowac ale musze byc twarda
jeszcze pare dni do pt i nawet jak test wyjdzie negatywny to jeszcze bete walne w pt, zeby byc na 100 pewna czy tak czy nie.
Ale coraz czesciej mnie brzuch boli na @:(

reklama
Do góry