reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
lilionka ja biore fostimon bo gonal na mnie az tak nie dziala
teraz jestem po 3 IUI i w pt testuje
poprzednim razem wyszla mi na tescie druga kreska blada i dostalam@
a ogolnie to juz mnie brzuch boli jak na @ i sutki strasznie bola
jak sie teraz nie uda to podchodze do invitro

a tak w ogole to nie wiem po co mi to IUI bo moj M ma armie mega mocna, ja mam tylko jeden jajowod drozny.. tylko podobno we mnie armia szybko umiera ale jak robilam badania z krwi ASA to wyszedl negatywny.. takze to chyba tylko wrogi sluz

Ostatnia edycja:
reklama
dziś dostałam @ - a od jutra Clo. iui będzie pewnie koło 8.12.
Błonka ja ja Ci zazdroszczę tych 2 kreseczek:-)szczęściaro

za miesiac bedziesz miala takie swoje wlasne :) teraz sie uda...

wiecie co.. mi pomogl taki psychologiczny chwyt chyba, odpuscilam to prawda ale nie to... kolezanka mowila by stworzyc swoja wlasna galerie marzen ze zdjeciami brzuszkow takie jak bysmy chcialy i malych dzieci najbardziej podobnych do nas i mezow... trzeba tam zagladac codziennie i wierzyc ze sie kiedys uda :) ja czekalam na taki cud ale w lutym po laparo a tu bach!!

Ja co miesiąc mam nadzieję - od 3,5 roku:-( Ale teraz się tak nie przejmuję - nastawiłam się na invitro w lipcu. Próbujemy jeszcze iui, żeby nie mieć poczucia straconego czasu.

reklama
do lipca nie daleko jak by na to nie patrzec a po drodze moze sie zdazy cud? :) pozatym teraz jeszcze macie szanse :) IUI planujesz a mowisz o in vitro ;p poczekaj jeszcze :D bedziesz mowic jak IUI nie wypali :)

Do góry