reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No Błonka wielki LOL i jeszcze raz gratulacje. Powiedz mi od kiedy miałaś te objawy, że cię bolał brzuch, piersi i krzyże?? femibion Natal 1 to ja też biorę już od dłuższego czasu, są to witaminki z kwasem foliowym, a duphaston to wiadomo co.
Palu_1 a ty coś odczuwasz??

reklama
No Błonka wielki LOL i jeszcze raz gratulacje. Powiedz mi od kiedy miałaś te objawy, że cię bolał brzuch, piersi i krzyże?? femibion Natal 1 to ja też biorę już od dłuższego czasu, są to witaminki z kwasem foliowym, a duphaston to wiadomo co.
Palu_1 a ty coś odczuwasz??
sony chyba dzien po terminie cos poczulam... a teraz mam wzdecia, zaparcie, rozpulchnienie wiadomo czego i spuchniety brzuch na dole.... cycki jak kamienie no i kolenie w brzuszku

A co ci lekarka powiedziała? Co możesz, a co nie jeść?
Jak tam nasza Lindi??
Ale ja siem bojem testowaniaaaaaaaa:eek:

Ostatnia edycja:
Sony sutki mnie bola, ze sie dotknac nie da i przy wezlach troche piersi ale twarde jak kamienie nie sa:) i brzuchol mnie rwie:)... nie wiem czy to przez tego dupka wszystko
femibion tez biore caly czas
a temka to tradycyjnie po dupku ponad 37, a spada tak czy siak dzien przed @ takze nie bede sie tempka jarac, a poza tym w tym cyklu czasem sobie zmierze jakos juz nie mam sily na to wszystko

Ależ miałam koszmarny poniedziałek w robocie :wściekła/y: Dobrze, że tu chociaż pozytywne wibracje od Błonki:-)
Sony - nie ma się czego bać :-) będzie dobrze

Ja po pierwszej IUI też miałam objawy takie jak dziewczyny opisują, a teraz ciszaa. Na okres piersi mnie bolą, ale nie sutki jak ostatnio. No chyba że te bóle wtedy były spowodowane Duphastonem, a teraz mam luteine dopochwowo więc może..... Tak się tłumaczę, ale dziwne mam uczucie że tym razem to nic z tego. To się chyba czyje.

ja biore 2x1 dupka i 2x2 lutke...
a te sutki to dopiero mam 3 raz i raz wyszla blada kreska, a raz nie testowalam, a teraz sie zobaczy

reklama
No to powiem ci ze sporo bierzesz, az sie sama zastanawiam czy ja nie za mało biore, bo tylko 2x1 tabletkę luteiny dopochwowo. W pracy mi lekarki mówiły, że też tak pacjentką przepisują i doustnie i dopochwowo, tak dla zabezpieczenia.

Do góry