reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny dziekuje Wam bardzo:-* potraficie podniesc mnie na duchu:-*

Jak zobaczylam ze to amh ponizej 1 to myslalam ze padne:-( lzy w oczach:-(

Niebajko no u m wodniak byl ale znikl, zylaki male, ale jezeli cos znajda to znaczy ze nasieniowody niedrozne... jutro wielki dzien prawdy i nie wazne czy cos znajda czy nie i tak bede m kochac tak samo:-)

Niebajko tak mial robione. Testosteron przy najnizszej granicy jest ale fsh w normie i to wlasnie dziwne ze przy takim fsh lekarz powiedzial ze cos powinno byc. Normalnie ciekawosc mnie zzera i nie moge sie doczekac jutra.

Dziewczyny przepraszam ze tylko o sobie dzisiaj ale doczytam Was jutro:-*

reklama
Eh nie mam już sił,test zrobiony :( ani francy nie widać no i ciąży oczywiście też brak :(* kur..a zawsze coś :-* zuziku wyreśl mnie z listy nie ma @ to i terminu nie ma ,no nic u mnie cudu nie ma jak u Hess :(

Beti najlepsze sposoby to te domowe... czyli gorace kapiele, wino i sex:p ziolek zadnych nie znam:/

Kredko nie znam sie super na kwestiach meskich, bo u nas 4% poprawnej morfologii, a i tak bylo przsadzone ivf, wiec nikt sie zbytnio nie zaglebial w te tematy, ale czy nie powinni troche podszprycowac Twojego M hormonami gdyby cos znalezli? Dzieki e2 wytwarzany jest testosteron, albo na odwrot.. jesli oba sa niskie jak mowisz, to produkcja nie hula. Podpytaj dzisiaj dokladnie! Jestem ciekawa bardzo Waszych wynikow i trzymam kciuki za poszukiwania!! Niech te male kijanki gdzies tam będą:) ^^
I mobilizujemy sie do działania mocno!

Beti :*

Emenems :D Założenia na dziś: 1. poród, 2. szybki poród, 3. szybki, bezbolesny poród. Liczę, że się wywiążesz :D
Ja tez :p
Ale nic sie nie dzieje niestety.
A najbardziej "wkurzylam sie" bo mam kolezanke z GD, ktora miała i punkcję i transfer identycznie jak ja i 10 minut temu urodziła a termin miała na sobote a ja na dzis... U mnie zadnych zwiastunów - cos czuje ze jeszcze z tydzien z brzuchem mnie czeka ...

Pyreczka dobrze pisze dać jej wina :-D:-D

Dziewczynki moje kochane ten estradiol to mojego m nie moj... ja robilam dzisiaj tylko amh i inhibine czy jakos tak ale na razie tylko amh wrocilo..
Aniko :-* dzieki za pocieszenie... ja juz wariuje bo czuje ze to wszystko mnie przerasta:-( zobacze co jutro wyjdzie u m ale sie denerwuje juz bardzo! Dziewczyny mnie po prostu ogarnia wrazenie ze ha nigdy nie bede mama... poza tym ja coraz bardziej chce wricic do polski mimo tego syfu co tu sie dzieje... bo czuje ze moje zycie coraz bardziej zbaxza z wlasciwego toru... ogolnie ogarnia mnie depresja:-( jest mi przykro ze tak kurde jest:-(

Kredko przeczytałam Twojego posta i się poryczałam, tak dobrze znam to uczucie i tak bardzo chciałam żebyś go nie doznała. wiem, że to zabrzmi banalnie, ale to jest do przejścia. uwierz starszej koleżance na słowo. na początku jest zamęt i szok, gonitwa myśli, ale przed wami jeszcze kilka badań, i dopiero wtedy przyjdzie czas na podsumowania i układanie planu. kiedy chcesz pisać to pisz nie tłumacz się że nie odnosisz się do naszych postów, każda z nas ma taki moment, że musi siebie samą ogarnąć
bardzo ci kibicuję;-) ;)

Beti no to faktycznie strajk po całości. co za wredota:wściekła/y:

Kamisia tulę i bardzo wierzę

a ja wkurzyłam się od samego rana. dzwonię do przychodni połączenie nawiązuję o 7:20 lekarz poz przyjmuje cały dzień, a nie ma ani jednego wolnego miejsca:angry::wściekła/y: co za popieprzony kraj. będę musiała jechać popołudniu i żebrać, bo nie chcę czekać do poniedziałku tym bardziej, że nie wiem czy sytuacja się nie powtórzy:wściekła/y:

a do mnie dziś już zawitała @ także co? odliczam :-D

Magda, rozumiem Twój wkurz na sytuację z przychodnią! Ja miałam wcZoraj taka: poszłam do przychodni, bo dodzwonić siw nie moNa ocZywiście. Rejestracja od 7.30, byłam o 7.32, miejsc do mojej lekarki brak!!!! To się pytam, ja w dwie minuty wszystkie numerki poszły?! Krew mnie zalała. Mam numerek na czwartek.... :/

Emi - ty jesteś tak przygotowana na wszystko, że mała chce Cię wziąć z zaskoczenia :-)

Kredko - życzę Wam żeby coś się znalazło u m. Mój miał podobnie jak twój, testosteron przy dolnej granicy a fsh w normie. Pamiętam jak uczepilam się tego fsh, na czytałam się historii na necie gdzie fsh było dużo dużo ponad normę i coś znaleźli. U nas pewnie doszło co innego, po USG lekarz stwierdził że coś nie tak. Czyli nie ma reguły :-)

Aniko - &&&&&&

Ja od poniedziałku na wolnym :-)

reklama
Magda, rozumiem Twój wkurz na sytuację z przychodnią! Ja miałam wcZoraj taka: poszłam do przychodni, bo dodzwonić siw nie moNa ocZywiście. Rejestracja od 7.30, byłam o 7.32, miejsc do mojej lekarki brak!!!! To się pytam, ja w dwie minuty wszystkie numerki poszły?! Krew mnie zalała. Mam numerek na czwartek.... :/

to i tak jesteś w lepszej sytuacji bo mogłaś się zarejestrować na kolejny dzień, a u nas nie. znowu muszę rano dzwonić, albo z pracy wolne żeby w kolejce wystać numerek żeby po zaświadczenie pójść, ale to chyba o 5 trzeba się ustawić.
dlatego pojadę dziś popołudniu i uproszę lekarkę, żeby nas przyjęła bo może być tak że ja w poniedziałek zadzwonię i też się nie załapię.

Do góry