reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ooo Magda! No to swietujemy:) czyli cykl do crio blizej:))))

Emi liczylam na inne wiesci:p no co za Emma uparta! Trzeba ja sexem pogonic:)
A wracajac do chcicy o którą pytalam wczesniej, to ja mam straszna... ale czasami brzuch sam z siebie mi twardnieje,a po przytulaniu wiadomo ze sa skurcze, wiec szlaban:/ N. sie troche boi, ale jakbym go przycisnela to by sie zlamal, tyle ze ja juz nie chce wiecej przedwczesnych porodow prowokowac:p niech Mala siedzi w brzuchu:p

Moj kolega jeszcze w szpitalnym kiblu "poprawial" zeby corka na pewno wyszla w wymarzonej dacie:p btw tez 13:D

M kciukaski za wizyte:)

Aniko i Kropku, prosze nadac relacje:)

reklama
Ooo Magda! No to swietujemy:) czyli cykl do crio blizej:))))

Emi liczylam na inne wiesci:p no co za Emma uparta! Trzeba ja sexem pogonic:)
A wracajac do chcicy o którą pytalam wczesniej, to ja mam straszna... ale czasami brzuch sam z siebie mi twardnieje,a po przytulaniu wiadomo ze sa skurcze, wiec szlaban:/ N. sie troche boi, ale jakbym go przycisnela to by sie zlamal, tyle ze ja juz nie chce wiecej przedwczesnych porodow prowokowac:p niech Mala siedzi w brzuchu:p

Moj kolega jeszcze w szpitalnym kiblu "poprawial" zeby corka na pewno wyszla w wymarzonej dacie:p btw tez 13:D

M kciukaski za wizyte:)

Aniko i Kropku, prosze nadac relacje:)
No do 38 tygodnia trzęsiesz sie byle donosić a po byle nie przenosić....

Ja sex juz miałam w weekend ale mi czop odszedł wczoraj wiec nie moge sexu raczej bo ryzyko infekcji jest jak go juz nie ma to prosta droga do małej ...
Mam dosyc tych dni ksero juz - i ciagle ktos pyta czy juz ... Maskara

Magda, teoretycznie nie można, ale jak Pani zobaczył moją minę i usłyszała grzeczne acz stanowcze zdanie,to mnie wpisała. Ale nie a dzisiaj,tylko na jutro.
Pewnie, ze idźcie. Lekarz na pewno Was przyjmie między pacjentami, może ktoś nie przyjdzie czy coś.
Super ze @ przyszla planowo! Za mniej niż 3 tygodnie transfer Twój :)

gdzie mniej niż 3 tygodnie, ten cykl 28 dni jeśli będzie taki jak zawsze, i dopiero 1-2 dc kolejnego badania, wizyta z podglądaniem endo i decyzja o transferze :-)

Niebajko, my już po sniadaniu, telefonie do szkoły (!), lekach i prasówce forumowej ;) zajrzyj do skrzynki, coś Ci tam opisałam ;)

aniko hahaha no fakt rozpędziłaś się, ale spoko:-D

jaką macie pogodę? u mnie coś popaduje a muszę z Panem kotem do weterynarza buuu...

Madziu ja jak czytam Twoje to tez mi sie lza kreci w oku... m juz na sali.
Przed klinika oczywiscie wysiadamy z auta i mowie mu zeby mi dal telefon do torebki na co on wysiadajac mowi ze pozniej po czym mu w tej samej sekundzie spadl i oczywiscie ekran poszedl.... wiec stwierdzil ze on juz nie ma slow i ze moje czarnowidztwo go przerasta... ale traktuje to ze na szczescie :-)
No i siedze tu i czekam. Troszke sie denerwuje ale myslalam ze bedzie gorzej.

reklama
Emi mysle o Tobie...
Moj m tez z 13-tego ;-) moze jednak jeszcze dzisiaj Cie zlapie:-)

Stacy ja to bym ch iala zeby albo cos konkretnego znalezli albo wcale bo szczerze mowiac jak bedzie cos ale bardzo kiepskiego to problem jeszcze sie poglebi...
Stacy a wlasnie bo zapomnialam.. tobu Twojego m przy biopsji znalezli cos czy nie?

Do góry