reklama
G
gość_forum
Gość
Kredko myślami jestem z Tobą,a wynik bedzie odrazu jak coś znajdą?
kredka82
Fanka BB :)
Niebajko no ja mysle ze sama moglam go podszprycowac ale to tak strasznie szybko wyszlo ze jedyne co bral to crntrum advance i tyle.. no i kilka dni przed odlotem przyszedl mi koenzym to tez mu dalam ale to bie dziala od razu:-(Beti najlepsze sposoby to te domowe... czyli gorace kapiele, wino i sex ziolek zadnych nie znam:/
Kredko nie znam sie super na kwestiach meskich, bo u nas 4% poprawnej morfologii, a i tak bylo przsadzone ivf, wiec nikt sie zbytnio nie zaglebial w te tematy, ale czy nie powinni troche podszprycowac Twojego M hormonami gdyby cos znalezli? Dzieki e2 wytwarzany jest testosteron, albo na odwrot.. jesli oba sa niskie jak mowisz, to produkcja nie hula. Podpytaj dzisiaj dokladnie! Jestem ciekawa bardzo Waszych wynikow i trzymam kciuki za poszukiwania!! Niech te male kijanki gdzies tam będą ^^
I mobilizujemy sie do działania mocno!
Poza tym jezeli cos bedzie to od razu beda mrozic wiec juz chyba i tsk nie ma sensu teraz go szprycowac???
Ciekawosc mnie zzera co mu teraz robia... dobrze ze mam Was i moge sie zajac posaniem z Wami:-*
stacy
Kredko - no niestety :-( w novum po biopsji spotkaliśmy się z lekarzem i powiedział że nic nie ma, pobrali wycinek do badań i czasem w tym coś znajdują. Na wyniki czeka się koło 14 dni. Lekarz zadzwonił akurat jak byliśmy na " romantycznej" kolacji. W życiu tak szybko nie jadłam. Bo mimo że wiedziałam że szanse są małe, ale miałam duże nadzieje.
G
gość_forum
Gość
Hahaha Kredko szybko jadła,bo głodna była hahah
zuzik85
Kredko, mocne kciuki za twojego emka dzisiaj Wiesz dobrze, że co by nie wyszło, przybliży Was do konkretnego działania - w którąś stronę to ruszy. Głowa do góry Ty nasza forumowa Czarownico!
reklama
Podziel się: