reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti najlepsze sposoby to te domowe... czyli gorace kapiele, wino i sex:p ziolek zadnych nie znam:/

Kredko nie znam sie super na kwestiach meskich, bo u nas 4% poprawnej morfologii, a i tak bylo przsadzone ivf, wiec nikt sie zbytnio nie zaglebial w te tematy, ale czy nie powinni troche podszprycowac Twojego M hormonami gdyby cos znalezli? Dzieki e2 wytwarzany jest testosteron, albo na odwrot.. jesli oba sa niskie jak mowisz, to produkcja nie hula. Podpytaj dzisiaj dokladnie! Jestem ciekawa bardzo Waszych wynikow i trzymam kciuki za poszukiwania!! Niech te male kijanki gdzies tam będą:) ^^
I mobilizujemy sie do działania mocno!
Niebajko no ja mysle ze sama moglam go podszprycowac ale to tak strasznie szybko wyszlo ze jedyne co bral to crntrum advance i tyle.. no i kilka dni przed odlotem przyszedl mi koenzym to tez mu dalam ale to bie dziala od razu:-(
Poza tym jezeli cos bedzie to od razu beda mrozic wiec juz chyba i tsk nie ma sensu teraz go szprycowac???

Ciekawosc mnie zzera co mu teraz robia... dobrze ze mam Was i moge sie zajac posaniem z Wami:-*

Beti goraca kapiel i przytulanko!

Emi ja slyszalambze na wywolanie skakanka!!! Poskacz to moze mala ruszy i stwierdzi ze jednak pora odciac pepowine;-)

Kredki, dobrze wyjdzie! Będzie konkretna informacja, a potem konkretne działania wynikające z konkretnego planu! Kciuki!!!

Stacy, dobrze, ze już wypoczywacie :)

Kredko - no niestety :-( w novum po biopsji spotkaliśmy się z lekarzem i powiedział że nic nie ma, pobrali wycinek do badań i czasem w tym coś znajdują. Na wyniki czeka się koło 14 dni. Lekarz zadzwonił akurat jak byliśmy na " romantycznej" kolacji. W życiu tak szybko nie jadłam. Bo mimo że wiedziałam że szanse są małe, ale miałam duże nadzieje.

Kredko, mocne kciuki za twojego emka dzisiaj :) Wiesz dobrze, że co by nie wyszło, przybliży Was do konkretnego działania - w którąś stronę to ruszy. Głowa do góry Ty nasza forumowa Czarownico! ;)

reklama
Do góry