reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko, hahaha :) przynajmniej odpocznę. ale korki w domu mieć bedę, coby nie zwariowac ;)

Beti, a jakoś w przyszłym tygodniu wypadałoby zrobić ;)

reklama
Niebajko czasem mnie w lewej strony kłuje, ale nic poza tym ;) A nie przepraszam, przed IUI zaczęły mnie piersi boleć, myślałam że na owulację, a bolą mnie nadal :errr: Może się powiększają i będę miała biust jak Beti :D M by się cieszył :D

Kamisiu... co u Was? :hmm:

no to mi jakaś "Melania06" przy poście dała znaczek , że stare. i to chyba jest opinia negatywna.

a w duszy z tym:confused:

Niebajko dzięki.

aniko ale masz super. tyle wolnego. maluszek luz blus&&&

kurcze powiem Wam, że nie wierzę w to co się dzieje u nas. dziś mam taki mętlik w głowie. wczoraj rano taki cios, popołudniu dobre wiadomości. miałam odetchnąć, a tu trzeba się do lekarzy umawiać, na testy chałupę przed wizytą domową sprzątać... jak ja nie zwariuję to będzie cud
i jeszcze kot przestał miauczeć:confused::confused:

Kradko bardzo czekam na relacje a za jutrzejsze poszukiwania zaciskam &&&

Kamisiu odezwij się. myślę o Was ciepło

Witam Kochane,

Czytam Was na bieżąco,ale jakoś brak weny do pisania...dziś tak tylko o sobie,co u nas? Jutro idę do lekarza,w domu kontroluję tętno dzidzi i kurde serducho wali normalnie...fizycznie ok,troche pobolewa brzucho czasami (no ale skoro tak mało wód płodowych to nie ma się co dziwić),ale jest ok. Oczywiście gorzej psychicznie,a dziś to w ogóle spadek formy...ogólnie się trzymam,oprócz tego,że staje się odludkiem bo nie potrafie ludziom w oczy patrzeć. Znowu pełno pytań w głowie się namnożyło,no i łudze się,że może stanie się jakiś cud...No i dziś jest rok po śmierci mojej koleżanki także od rana ryk...

Postaram się odezwać jutro i odnieść się do Waszych sutuacji,pozdrawienia dla Was kobietki

Kamisia .. Kurcze wierze w to pykajce serduszko ... Moze i głupia moze i naiwna jestem moze wrecz jakas nienormalna ale czemu akurat twoja kruszyna nie miałby pokazac środkowego palca całemu swiatu medycznemu? !
Trzymaj sie kochana

Dziewczyny noe mam czasu Was teraz poczytac ale juz mam wynik mojego amh bo powtarzalam dzisiaj i jest 0.79:-( :-( :-( :-( :-( zalamka :-(

I przyszedl jeden wynik m
estradiol 17-beta (E2) wynik 9 :-( norma 25.8-60.7) czy ktos mi powie co ten niski estradiol oznacza :-(

reklama
Do góry