reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emi, a właśnie. Pamiętam, jak kiedyś pisałaś, że podczas badania u Twojej siostry wyszły jakieś problemy z dzieckiem. Wszystko już dobrze?
Np póki co jakoś idzie, tek były przejścia z wielkością pęcherzyka ale prenatalne jakos super tragiczni nie wyszły wiec chyba sie troche uspokoiła - w styczniu jakos niedługo chyba robi polowkowe to tez bedzie wiecej wiadomo :)

reklama
Dowiem się w pon. 10 dc będę mieć 6 stycznia ale z racji święta lekarz nie przyjmuje. Najbardziej iui by mi pasowała 12 stycznia ale wszystkie wiemy że zaplanować to można sobie obiad na jutro. Sama wiesz że my wolnego w pracy nie mamy .

obiad na jutro można zaplanować, a plan się powiedzie pod warunkiem, ze nie zapomnimy kupić wszystkich składników:-) :)

Magda za Ciebie też cały czas kciukam! Testy masz piękne ;) Nie zostawiłam swojego testu na pamiątkę bo dla mnie to takie dziwne.... bo to przecież siuśki ;)

smerfeto dla ciebie też samych wspaniałości w tym nowym roku.
ja testy trzymam i spoglądam na nie. jutro robię kolejny i powiem Wam szczerze, że mam stracha...

udanego dnia dziewczyny

MagdaM muszę Cię zmartwić, że lęku nie pozbędziesz się już do końca życia. Najpierw obawiamy się wyniku bety, później czy dobrze przyrasta, później czy jest pęcherzyk i czy jest we właściwym miejscu, później czy jest serduszko, czy dobrze się rozwija, później strach na prenatalnych, później czy prawidłowo rośnie, czy szyjka się nie skraca za szybko, czy nie ma rozwarcia, czy jest wystarczająca ilość wód, później strach porodu, następnie strach badań dziecka, szczepienia, czy podnosi główkę leżąc na brzuszku, czy siada, czy chodzi, bilanse, szkoła, egzaminy, dyskoteki, pierwsza noc poza domem i tak już na zawsze bo nawet jak się ożeni/wyjdzie za mąż to będzie naszym dzieckiem o które się boimy :)

Kasik poryczałam się... ja chcę mieć dziecko, o które mogłabym dbać, i o które mogłabym się martwić... nie chce życ tym pustym życiem... udawać że jestem szczęśliwa...

Trzeba odjąć 14 dni od punkcji to masz swoja om :D czyli 25 listopada czyli bedziesz miała 6 tydzien :)

dużo myślę o tej informacji. dlaczego 6 tc? przecież to będzie nie cały mc od punkcji.
lekarz powiedział że możemy jeszcze nie zobaczyć pęcherzyka, a jak popatrzyłam w necie jak wygląda maluch w 6tc to to piękności widoczne już jest.

Witam się :) Kasik święta racja :tak: moja jedna ma już 20 lat a ja dalej sie o nia martwię,tak samo jak i o tą 16 letnią strach zostanie juz chyba do końca życia,ale winna jest wszystkiemu miłość :-D bo jak kochamy to sie troszczymy i martwimy,magda za 8 miesiecy sama zobaczysz jak to jest :)

reklama
Do góry