reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jestem Dziewczyny:)
Podczytuje Was, ale weny do pisania brak...

Kamisiu Kochana Ty moja &&&&&&

Kredko
No to na pełnej petardzie w ten rok weszłaś:) Anika ma racje kopnij tego swojego Emka i niecg nie gada takich głupot o genach:p Próbujcie:)

Marzen
&&& do boju:)

Aniko,
I Ty za dwa tygodnie zostaniesz Mamusią:) &&&&Tylko pozytywne myślenie&&&:blink:

Madziu,
I Ty myśl teraz tylko pozytywnie żeby betka pięknie rosła&&&:) życzę pięknych widoków na czwartkowej wizycie:)

Niebajko, Stacy, Zuzik
Nasze ciężaróweczki:*

Ememes
Rodzisz już:p

Dowiem się w pon. 10 dc będę mieć 6 stycznia ale z racji święta lekarz nie przyjmuje. Najbardziej iui by mi pasowała 12 stycznia ale wszystkie wiemy że zaplanować to można sobie obiad na jutro. Sama wiesz że my wolnego w pracy nie mamy .

Haha Marzeń, świetnie o tym planowaniu napisałaś ;)
A odnośnie naszej pracy, ja w pn mam zajęcia do południa, A potem sZybko do domu i w trasę. Nie chciałam kombinować wolnego, więc wybrałam wizytę o 16.

Trzymam kciuki, by poszło po Twojej myśli :)

Z samopoczuciem różnie, ale nie pozostaje mi nic innego jak pozytywnie myśleć- choć to bardzo trudne.
Tak w poniedziałek idę do pracy - wolę to niż siedzenie w domu... wtedy człowiek za dużo myśli...

reklama
Witajcie!
Ufff...nadrobiłam Was ;) Choć zajęło mi to chwilę ;)

Kredko...ale wiadomości!!! Aż mi się buzia śmieje, bo wkrótce u Was może wiele się wyjaśnić i nastąpić przełom. Wierzę w to bardzo mocno. Myślę tylko, że to może była dla Twojego emka dość nie komfortowa sytuacja i on poprostu wyparł ją z pamięci. Wiesz, że niektórzy o trudnych sprawach przypominają sobie np podczas hipnozy? ;)

Madziu, fajnie że oswoiłaś się już z sikańcami, będziesz mieć pokaźną kolekcję ;)

Aniko, ściskam kciuki za Madzię, Lumię i Kamisię, a od poniedziałku także za Ciebie :) Niech wszystko układa się według planu.

Kamisia, ciężkie decyzje przed Wami, ale dopóki nie wyczerpiecie wszystkich możliwości - walczcie. Szukajcie, konsultujcie i bądźcie silni.

Lumia, bardzo Wam kibicuję :)

Emenems...końcowka jest bardzo emocjonująca.

Co do wpisów na fb, moja koleżanka z podstawówki dodała zdjęcie usg z podpisem "moje 6 mm szczęścia"... A ja ryczałam nad monitorem...z zazdrości, z bezsilności...:hmm:

Do góry