reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam Kobietki :) robiłam porządki w apteczce i znalazłam luteine dopochwowa 20 tabl. Termin ważności do kwietnia. Chętnie oddam bo szkoda żeby się zmarnowala :).

reklama
Kamisia, przytulam Cię. bardzo Ci współczuję, ale dopóki serduszko bije, trzeba wierzyć. koniecznie trzeba to skonsultowac z kolejnymi lekarzami, nie opierać się na jednm. Nie miej do siebie pretenesji, przeżywasz teraz naprawdę trudne chwile i musisz się z tym oswoic. Twój mąż dobrze mówi - to Wasz czas. niełatwy, ale Wasz wspólny.

Lumio, zaglądasz tu? jak się masz? myślę o Tobie.

Magda, kiedy Ty masz teraz usg? kalendarz zgubiłam ;) co dziś porabiasz? na spokojnie ?:)

Kredko, nowy rok, nowe możliwości ;) ale tematu z urologiem nie odpuszczajcie, a Twojego M trzepnij przez łepetynę za to, że genów nie chce przedłużac... głupoty gada :p

tak myślę o tym, kiedy niektórzy oznajmiają o ciązy. i niestety myśle podobnie jak Wy. niestety, bo to tak nie powinno być. powinna być radośc od poczatku, a nie życie na wstrzymanym oddechu od badania do badania.

a ja już zaczynam się stresować poniedziałkiem. i w ogóle stan mojego umysłu pozostawia wiele do życzenia :/

Najgorszej miała moja siostra ktora starała sie kilka lat o drugie dziecko i udało jej sie we wrześniu po 5 latach ( starsza corka ma 6,5 i tez po dłuższym czasie staran) i dzownila tylko do mnie rozpłakana jak wyszedł jej test ze jest spanikowana i nie wie co robic i wogole.
A na drugi dzien dzowni do mnie i mowi ze wychodzi rano z pokoju a siostrzenica patrzy na nia mowi " mama ty to w ciazy jestes prawda?"
No i co miała powiedziec ? Potem stres ze jak sie nie udał to co córce powie... A mała po prostu jest inteligentna, ja jestem e ciazy a moja siostra to w koncu moja siostra z krwi i kości i ona musiała zsuwać jakies podobieństwa w zachowaniu, cos wyłapać i prosze - sama zgadła w 7 tygpdniu ...
Na szczecie poki co w miarę siostrze idzie, jest w 20 tygodniu jakos jedyne co to masakruje brzuch heparyna bo ma problem z przepływami ale kibicuje jej !!!

Emi, a właśnie. Pamiętam, jak kiedyś pisałaś, że podczas badania u Twojej siostry wyszły jakieś problemy z dzieckiem. Wszystko już dobrze?

Magda, kiedy Ty masz teraz usg? kalendarz zgubiłam ;) co dziś porabiasz? na spokojnie ?:)

a ja już zaczynam się stresować poniedziałkiem. i w ogóle stan mojego umysłu pozostawia wiele do życzenia :/

aniko we czwartek mamy wizytę. leniuchowanie cały dzień. w sumie cieszę się że w poniedziałek do pracy.

aniko ja czekam na poniedziałek razem z tobą:-) :) na którą macie wizytę?

lumio jak się macie??

W poniedziałek wizyta na 16, ale że musimy dojechać ponad 250 km, to cały dzień bedzIe intensywny. Do poludnia mam szkole, a pozniej w drogę. Jutro podrukuje wszystkie wyniki badań,spakuje teczkę i...

reklama
Do góry