reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko chyba nie do końca, bo są kliniki które funkcjonowały zanim ktokolwiek pomyślał o dofinansowaniu ivf. a jeśli ktoś idzie do kliniki która powstała w dzień po przyznaniu dofinansowania to cudów się nie można spodziewać.
i jeszcze jedno, jak refundacja się skończy to fakt będzie selekcja, ale nie klinik tylko par, na te które stać i te których nie stać żeby podejść do ivf:hmm:

reklama
Witam!

Kamisiu - czytalas to forum od Kredki? Ja czytałam całe. Tam były dziewczyny, których dzieci miały torbiele na obu nerkach, ale serce i płuca były zdrowe. To podobno daje szansę dzieciaczkowi. Zaciskam kciuki i wierzę że będzie dobrze.

Kredko - u Ciebie widzę dobre wieści. Ja zanim podeszłam do tematu aid, sprawdziłam żylaki, biopsje, diety, różne leki. Niestety, mimo że mój m był od początku pogodzony z Aid, ja raczej myślałam o przyszłości co będzie jak dziecko się dowie? Co zrobi z tą wiedzą?

Em - to Ty już nie długo :-)

Niebajko - na kiedy masz termin? Ja już powoli kompletuje wyprawkę :-)

Magda- kiedy masz wizytę u ginekologa?

ja mam wizytę 07 stycznia

może uznacie że nienormalna jestem, ale kupiłam dziś dwa testy i jeszcze zrobię w przyszłym tygodniu, boję się dowiedzieć na wizycie, że hcg jednak spadło
a z drugiej strony mówię sobie, że tak wysokiego nigdy nie miałam i nie po to jest takie wysokie żeby spadać...
taki oto kołowrotek w mojej glowie

Ostatnia edycja:
ja mam wizytę 07 stycznia

może uznacie że nienormalna jestem, ale kupiłam dziś dwa testy i jeszcze zrobię w przyszłym tygodniu, boję się dowiedzieć na wizycie, że hcg jednak spadło
a z drugiej strony mówię sobie, że tak wysokiego nigdy nie miałam i nie po to jest takie wysokie żeby spadać...
taki oto kołowrotek w mojej glowie
Ja robiłam co drugi dzien jak debil miałam spory zapas ...
Ja tez mam 07 wizyte ale mam nadzieje ze nie doczekam juz do wizyty chociaz znając pecha jeszcze przenoszę ...

To mamy wizytę tego samego dnia. Który to będzie tydzień? 6 czy 7? :-)

Nie jesteś nienormalna, ja też się tego bałam ale nie kupowałam już testów. W sumie to było mi szkoda kasy :-) u Ciebie wszystko idzie w dobrym kierunku.

ja nie wiem czy to będzie któryś tydzień już? punkcję miałam 9 grudnia a transfer 14 grudnia. nie wiem jak się to liczy. w sumie ciąża nie potwierdzona na usg to nie ma co tygodni liczyć;-) ;)

a jest promocja w rosmanie po 9 pln to kupiłam sobie jeszcze dwa zrobię w poniedziałek i środę :-)

Madzia bo tak sie zastanawiam, na tej wizycie może być już serduszko :-) ja go co prawda nie miałam i tylko nie potrzebnie sie stresowalam bo dziewczyny na kwietniowkach juz słyszały.

ja nie wiem czy to będzie któryś tydzień już? punkcję miałam 9 grudnia a transfer 14 grudnia. nie wiem jak się to liczy. w sumie ciąża nie potwierdzona na usg to nie ma co tygodni liczyć;-) ;)

a jest promocja w rosmanie po 9 pln to kupiłam sobie jeszcze dwa zrobię w poniedziałek i środę :-)
Trzeba odjąć 14 dni od punkcji to masz swoja om :D czyli 25 listopada czyli bedziesz miała 6 tydzien :)

reklama
no dokładnie tak jak piszesz Emenems 25 listopada miałam pierwszy dzień @

stacy jeszcze nie będzie serduszka słychać. lekarz powiedział, że powinien być pęcherzyk, ale odrazu mówi że gdyby jeszcze nie było to uprzedza żeby się nie stresować bo to nie matematyka. także czekam pokornie, z wielkim lękiem w sercu...

Do góry