reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magda super wiadomość z rana,cuuudowna :-) i teraz uśmiech ma być na Twojej twarzy i w duszy :-) !!!!ojjjj cieszę się bardzo,ale wiedziałam,że tak będzie :p

MagdaM kochana tak bardzo się cieszę :) aż mi się łezka w oku zakręciła. Trzeba było słuchać starszej koleżanki i zrobić wcześniej a tak się niepotrzebnie stresowałaś. Wrzucaj fotkę testu, popatrzymy sobie :) Ja pamiętam zrobiłam test po kryjomu dzień przed betą, nic nikomu nie powiedziałam bo był cień cienia ale ja w niego tak bardzo wierzyłam, że byłam uskrzydlona. Betę zrobiłam 31 lipca, około godz. 14-tej już wiedziałam ale czekałam do godziny 24, żeby powiedzieć M bo 1 sierpnia miał urodziny. W pudełeczko opakowane w niebieski papier z niebieskimi i różowymi wstążeczkami oraz z bocianem włożyłam test ciążowy, wynik bety i kartkę z dzieckiem i napisem: "Wszystko wskazuje na to, że będziesz tatą ..." O godzinie 24 zadzwonił jego przyjaciel z życzeniami a ja siedziałam w łazience i czekałam aż skończy gadać. Ach było całkiem romantycznie. M otworzył prawdziwego szampana (mimo, że nie lubi), wypił całego a jak szliśmy spać powiedział: "ŚpijCIE smacznie". Ach pamiętam to jak dziś ...

Kasik:zawstydzona/y: przepraszam:-D

wkleiłabym ale nie wiem jak. ale tobie na maila wysłałam :tak:

ale czekajcie był moment teraz tak myślę, wczoraj mój M powiedział do brzucha : halo jesteś tam? pociągnij za pępowinę i daj znak! a ja mu dzisiaj pokazałam test i powiedziałam: chciałeś to dał znak:laugh2:
oglądałyście taki fil Taxi? tam kierowca taksówki jak dostał test od swojej dziewczyny to chodził z nim wetkniętym za ucho mój M też próbował ale nosi okulary i nie dało rady :laugh2: istne wariactwo, aż muszę się przekonywać że wierzę;-) ;)

Z tej ciąży też zrobiłam test dzień przed betą i wyszedł cień cienia,ale się nie nastawiałam,a po południu zapytałam się koleżanki czy ona też to widzi,zaczęła gratulować,a ja że ma poczekać na jutrzejsze badanie krwi :-) byłam takim niedowiarkiem,że pazury sobie wyszykowałam na urodziny siostry bo mieliśmy lecieć he he. Betę robiłam dokładnie 4 lata po poronieniu i w dzień 18 urodzin mojej sis,byłam w pracy jak zerknęłam na wyniki,cała się trzęsłam i panicznie koleżanki pytałam czy to napewno pozytywne wyniki :) zadzwoniłam do męża,a on po prostu nie wierzył i myślał,że jaja sobie robię :-) ojjj były emocje :-)

Magda cieszcie się tym testem jak tylko się da :-) !!

próbuję wkleić 29.12.15 godz 06:16

Załączniki

• Zdjęcie-0288.jpg
    Zdjęcie-0288.jpg
    114,5 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry