reklama
G
gość_forum
Gość
Jeszcze tylko Lumia i dobre wiadomości zakończą nam rok a my bedziemy kontynuować nowy rok dobrymi wieściami
kamisia871
Fanka BB :)
Magda super wiadomość z rana,cuuudowna :-) i teraz uśmiech ma być na Twojej twarzy i w duszy :-) !!!!ojjjj cieszę się bardzo,ale wiedziałam,że tak będzie
kasik36
MagdaM kochana tak bardzo się cieszę aż mi się łezka w oku zakręciła. Trzeba było słuchać starszej koleżanki i zrobić wcześniej a tak się niepotrzebnie stresowałaś. Wrzucaj fotkę testu, popatrzymy sobie Ja pamiętam zrobiłam test po kryjomu dzień przed betą, nic nikomu nie powiedziałam bo był cień cienia ale ja w niego tak bardzo wierzyłam, że byłam uskrzydlona. Betę zrobiłam 31 lipca, około godz. 14-tej już wiedziałam ale czekałam do godziny 24, żeby powiedzieć M bo 1 sierpnia miał urodziny. W pudełeczko opakowane w niebieski papier z niebieskimi i różowymi wstążeczkami oraz z bocianem włożyłam test ciążowy, wynik bety i kartkę z dzieckiem i napisem: "Wszystko wskazuje na to, że będziesz tatą ..." O godzinie 24 zadzwonił jego przyjaciel z życzeniami a ja siedziałam w łazience i czekałam aż skończy gadać. Ach było całkiem romantycznie. M otworzył prawdziwego szampana (mimo, że nie lubi), wypił całego a jak szliśmy spać powiedział: "ŚpijCIE smacznie". Ach pamiętam to jak dziś ...
MagdaM33
Kasik przepraszam
wkleiłabym ale nie wiem jak. ale tobie na maila wysłałam
ale czekajcie był moment teraz tak myślę, wczoraj mój M powiedział do brzucha : halo jesteś tam? pociągnij za pępowinę i daj znak! a ja mu dzisiaj pokazałam test i powiedziałam: chciałeś to dał znak
oglądałyście taki fil Taxi? tam kierowca taksówki jak dostał test od swojej dziewczyny to chodził z nim wetkniętym za ucho mój M też próbował ale nosi okulary i nie dało rady istne wariactwo, aż muszę się przekonywać że wierzę
wkleiłabym ale nie wiem jak. ale tobie na maila wysłałam
ale czekajcie był moment teraz tak myślę, wczoraj mój M powiedział do brzucha : halo jesteś tam? pociągnij za pępowinę i daj znak! a ja mu dzisiaj pokazałam test i powiedziałam: chciałeś to dał znak
oglądałyście taki fil Taxi? tam kierowca taksówki jak dostał test od swojej dziewczyny to chodził z nim wetkniętym za ucho mój M też próbował ale nosi okulary i nie dało rady istne wariactwo, aż muszę się przekonywać że wierzę
kamisia871
Z tej ciąży też zrobiłam test dzień przed betą i wyszedł cień cienia,ale się nie nastawiałam,a po południu zapytałam się koleżanki czy ona też to widzi,zaczęła gratulować,a ja że ma poczekać na jutrzejsze badanie krwi :-) byłam takim niedowiarkiem,że pazury sobie wyszykowałam na urodziny siostry bo mieliśmy lecieć he he. Betę robiłam dokładnie 4 lata po poronieniu i w dzień 18 urodzin mojej sis,byłam w pracy jak zerknęłam na wyniki,cała się trzęsłam i panicznie koleżanki pytałam czy to napewno pozytywne wyniki zadzwoniłam do męża,a on po prostu nie wierzył i myślał,że jaja sobie robię :-) ojjj były emocje :-)
Magda cieszcie się tym testem jak tylko się da :-) !!
Magda cieszcie się tym testem jak tylko się da :-) !!
reklama
Podziel się: