reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
dziękuję Wam z całego serca, że jesteście, że piszecie, że wspieracie, a przede wszystkim, że rozumiecie...

dziewczyny, aż się boję, poryczałam się histerycznie... zrobiłam test i pierwszy raz w życiu ujrzałam 2 kreski...
nie mogę uwierzyć, że ja to piszę...

reklama
a mój M popatrzył i pyta, a to znaczy, że dobrze? i co zrobił? rozłożył na stole ulotkę od testu i test i zaczął studiować:blink:
i ja tak mówię: jak nas to wszystko odarło z romantyzmu :hmm: nie było bucików, czy innych symboli, tego wszystkiego co co można znaleźć w google jako odpowiedź pod pytaniem: jak powiedzieć mu że jesteś w ciąży?

byle do czwartku;-) ;)

a mój M popatrzył i pyta, a to znaczy, że dobrze? i co zrobił? rozłożył na stole ulotkę od testu i test i zaczął studiować:blink:
i ja tak mówię: jak nas to wszystko odarło z romantyzmu :hmm: nie było bucików, czy innych symboli, tego wszystkiego co co można znaleźć w google jako odpowiedź pod pytaniem: jak powiedzieć mu że jesteś w ciąży?

byle do czwartku;-) ;)
Hahahaha chociaz sie popłakałas bedziesz miała co opowiadać :)
Bo js to nie bardzo :D
Zrobiłam - nic. Poszedł do śmietnika. Przed wyjściem wygrzebalam - jest bladziocha. Moja reakcja " Yhm".
Pojechałam do pracy.
Dwa dni poznoej pisze staremu z pracy zeby tam na półce w łazience zerknął cos tsm jest.
Stary " cipa jestes wiedziałem ze szybciej zrobisz"
Reakcja starego w domu " hmm" moja reakcja " Yhm" .
Po miesiacu zaczęło powoli docierać :D

Tez miałam milion scenariuszy jak tp powiem ale jal powiedziec o czymś w co sie nie wierzy!
UWIERZ MADZIU!
Cudowna końcówka roku :)
Ja moj do ksiazki pamiątki ciążowej wkleilam :)

reklama
ja nie musiałam wygrzebywać bo już jak siusiałam to się pojawiła kreseczka.

ja swój opisałam żeby nie pomylić z tym jutrzejszym i pojutrzejszym

bardzo WIERZĘ w moją jemiołkę:-D

Do góry