reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
do mnie dziś zadzwonił z Gamety pan, który zajmuje się monitorowaniem efektywnosci transferów...musiałam mu powiedzieć, że owszem transfer udany, ale ciąża utracona :((

Lumio,podziwiam Cie,że nie zagladasz do wyników,ja bym bie wytrzymała,wiadomo zaglądniesz jak będziesz gotowa.

Magda głowa do góry i mniej negatywnych myśli.

Lumio,Magda nie wiem co mam Wam jeszcze napisać,naprawdę wierze,że będzie ok i cały czas o Was myślę. Ja w żadnej chwili nie miałam aż takiego kołowrotka jak Wy macie,ale pomyślcie jak nerwami możecie tylko zaszkodzić.Kobietki kochane trzymajcie się dzielnie,nie jestm z Wami długo,ale w tych moich chwilach kiedy się bałam zawsze z forum było dobre słowo, bardzo Wam dopinguję i wierzę,że będzie dobrze.

Kamisia
Bardzo wierze w dobre wiesci, ale wszystkiego musze sie spodziewac, a musze sie jakos trzymac, bo sa Rodzice, ktorzy jak juz pisalam sie martwia. Zobacze...

Aniko:-( to musialo byc przykre:-( tule

Kamisia ja tez bym nie wytrzymala i bym pewno nic nie robila tylko co 5sek klikala odswiez haha

reklama
Ja pitole no:/ dziewczyny Moje ... no rozwalacie mnie na milion kawalkow, a co dopiero Wy i Wasze samopoczucie... :(
Lumio, Magdo caly czas z Wami! Podziwiam za Wasza walkę, upor i siłę, i los musi Wam w koncu wynagrodzic te ciezkie chwile. Nie ma innej możliwości. Ściskam, caluje i kciuki na najwyższych obrotach! Niech Kropeczki si ę trzymaja cudownych Mamus!

Lumia nie pozwalam Ci zamilknac! Odzywaj sie:)))

Aniko... nie dalabym rady. Co za matolstwo w tej klinice..:/ to juz mogli ankiete na maila Ci przeslac... wyzylabym sie na tym panu za wszystkie czasy..

Zuzik oddaj mi pare kilo.. chetnie przyjme...:( boje sie powrotu do domu i chwili kiedy stane na wadze. Skore mam przezroczystą, zyly wyszly jak u starej baby. Schudlam. Znowu. !@#$/^ ;( z Dzidzia ok, na wadze przybiera, ale z czego ja bede pozniej karmic;(( zaczelam juz pic herbate na laktacje... moze cos pomoze.

Kamisiu dziekuje:* i kciuki za Was jutro!!! Czekamy na relacje:)

Do góry