reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Oczywiście !!!! :-) zerknij jak mój wyglądał wątpliwie :-)

Załączniki

• 1451380581583.jpg
    1451380581583.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 65
Magda kochana moja :)
Po takie właśnie wieści dzisiaj weszłam na forum (już ponad godzinę temu, ale cud, którego zwiastunem swego czasu była taka piękna kreska jak Twoja, nie pozwolił mi wcześniej napisać).
Tak bardzo, bardzo, baaardzo się cieszę, że wciąż mi się ręce trzęsą :)
Gratuluję Wam z całego serca :)

Yoanna jak miło Cię widzieć, Szymko ma już prawie 2 lata, jejku jak ten czas leci. Forum tak nas uzależniło, że też wracam z sentymentu tutaj, żeby kibicować. Kto nam jeszcze ze znajomych został do spełnienia CUDU? Chyba Blue, czy ktoś jeszcze? A Pole gdzie się podziewa??? Ktoś coś?

Kto nam jeszcze ze znajomych został do spełnienia CUDU? Chyba Blue, czy ktoś jeszcze? A Pole gdzie się podziewa??? Ktoś coś?
Wiem, że większość z Was mnie nie zna, ale część ze "starych" forumowiczek może jeszcze mnie pamięta... U mnie co prawda TEN cud nie nastąpił, ale mogę się pochwalić, że w grudniu zakończyliśmy kurs adopcyjny i właśnie oczekujemy na kwalifikację, a potem.. No coż, znowu czekanie, ale już bardziej pełne nadziei.
Ale dziś chcę Tobie, Magdo pogratulować z całego serca! Po cichu obserwowałam Twoje starania i wreszcie mogę powiedzieć, że bardzo, bardzo się cieszę, że Ci się udało MAMUSIU! :happy::happy:

Kasik, to prawda, to forum jest absolutnie wyjątkowe - nie da się nie wracać. Czas leci, ale na szczęście, razem z nim następują kolejne cuda :) mamy już trochę naszych forumowiczów dzieci i bardzo dużo ich się jeszcze pojawi :)
Junior to też już spory chłopak :)
Queen, a ja ostatnio myślałam o Tobie i zastanawiałam się jak Wam idzie w oa. Super, że kolejne etapy za Wami. I że Wasz cud jest coraz bliżej :)

reklama
Do góry