reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kochane moje, dziękuję baaardzo:zawstydzona/y: wciąż nie mogę uwierzyć, że maluszek jest we mnie :blink:

yoanno miło mi że się odezwałaś. Kasik ma rację Szymek już taki duży. może znajdziesz chwile żeby napisać jak się macie

Quenn cieszę się , że masz takie wieści. koniecznie napisz kiedy już dostaniecie kwalifikacje. życzę żebyście szybko doczekali się swojego maleństwa. spoglądam często na wątek adopcyjny. tego tematu nie odrzuciliśmy.

ja dostałam od Blue sms z życzeniami świątecznymi, ale poza tym nie odzywa się, przestała odpisywać na sms.

Myślałam Kasik, że może ty masz kontakt z Pole

co by się nie działo myślę o nich często...

M26 mu z Lumią pieknie zakończymy ten rok, a Wy pięknie go rozpoczniecie. kiedy masz wizytę?? bierzesz już anty?

reklama
Madziu mi tez sie lezka kreci ale nie zaskoczylas mnie wcale:p
Przeciez ja Ci mowilam ze to jest ciaza!!!!!! Ja to od poczatku wiedzialam i temu chcialam zebyc test robila wczesniej bo wiedzialam ze bedzie krecha:-) a teraz jeszcze dodam ze do marca zadzwonia z oa:-D

Magda aż popłakałam się i posmarkałam z radości (bo przeziębiona jestem) ;-) :) e tam romantyzm, choć widzę że jednak się znalazł... będą za to wesołe wspomnienia o mężu analityku ;-)

Kasik po Twoim opisie znowu się poryczałam, mimo iż znam tą historię ;-)

Queen suuuper że się odzywasz :) już myślałam że zapomniałaś zupełnie o forum a ja tak bardzo Ci kibicuje :) Zobaczysz, w 2016 i Ty zostaniesz mamusią :)

Yoanna Ty już pewnie myślisz o drugim cudzie? Pamiętam jak pisałaś kiedyś że Szymko jest bardzo zajmujący - no to powiem Ci że Alcia też jest bardzo zajmująca :)

Miło widzieć starą gwardię :-D

Emenems Ty z tymi fajkami to nie wygłupiaj się. Noworodek potrzebuje wręcz sterylnych warunków a Ty chcesz do niego z fajeczką? No daj spokój... chcesz zasmradzać swoją maluśką córeczkę???

Lumia nieustannie trzymam kciuki!!!

Queen sorry, że Cię pominęłam :( bardzo Ci kibicuję i jestem przekonana, że w 2016 r będziecie szczęśliwymi rodzicami :)

Smerfeta ja jak to pisałam to też znowu miałam łzy w oczach

MagdaM to Blue chociaż napisała do Ciebie życzenia a do mnie nic, zero, nul. Trochę jest mi przykro bo bardzo jej kibicuję ale widocznie nie zasłużyłam sobie chociażby na odpowiedź na moje życzenia w dwóch słowach - Wesołych Świąt :( Pole też nie odpisuje. Nawet dzisiaj do niej napisałam o Tobie i też cisza :(

jeśli chodzi o Blue to miałyśmy stały kontakt, ale po jej kolejnym niepowodzeniu czułam jak się wymyka, jak zaczyna otaczać się murem... dla mnie nie do przebicia...

Dziewczyny, dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, tak mi się miło zrobiło :happy: Ja już od dawna u Was nie piszę bo w temacie już nie jestem, ale nałóg pozostał i regularnie Was podczytuję. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!

Queen to jak już wiem, że zaglądasz zza krzaczorów to będę cię wywoływała do odpowiedzi:-) :)

M26 to masz dwa tygodnie na ogarnięcie spraw, bo później jak się to rozpędzi to jazda bez trzymanki, zwalnia dopiero po transferze:-D

dziewczyny no wiem, że maleństwo tam jest, ale ciągle spoglądam na jego fotkę z rana...

reklama
Do góry