reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda
Oczywiście dAM ZNAĆ:) jeśli będziesz chciała linka do tych wyciskarek, to mów. Gdzieś chyba mam bo sama chciałam taka zakupić. Kolega znalazł najtaniej na internecie. Jak nie znajdę linka to go mogę podpytać:) ale ogólnie kształtem przypomina toster w połączeniu z maszynką do mięsa:-) kiedyś ją mi pożyczył to testowałam:)

Niebajko, Emememsie:)
A tak zapytam , czy macie jakieś typy imion, albo już wybrane?:)

Tak moja droga :)
Moja corka to Emma Lea.
Moze troche takie wycudowane ale musze pamietać ze mieszkamy tutaj wiec wybrałam krótkie i takie bezproblemowe w obu krajach :)

reklama
Jestem jestem ;-)

Niestety u nas zima, i ja jestem chora. Pod kątem przeziębień to w ciąży byłam już tyle razy chora, ani przez cały rok.:-(

Powiem szczerze że przyzwyczaiłam sie juz że będzie dziewczynka, i będzie Milenka :-)

Co do ubranek osobiście nie kupiłam nic, ale mama i jej siostra sprezentowaly mi ładny komplet ubranek. Także coś mam a resztę muszę spisać co mi potrzeba. ;-)

Beti - już nie długo wielkie wydarzenie

Lumia - &&&&&

Emi, niebajko - jak się czujecie?

Magda - w jakiej akcji uczestniczysz?

Madzia, Lumia, brakuje nam takich szlachetnych ludzi ja Wy ;-)Oby było nas coraz więcej. My wpłacamy pieniążki na SzP. Nie miałam okazji uczestniczyć w tym "od środka". Ale inicjatywa jest:-)

Dziewczyny jestem pod wrazeniem:-* cudownie ze tak pomagacie:-*

Co do slubu to ja mialam na 130 osob i w zyciu bym malego noe chciala:-) poza tym wszystko wyszlo na 110% wiec zadne gadanie do mnie nie dotarlo i z tego co wiem to goscie byli bardzo zadowoleni no a ja po tym jak schudlam 21kg przed slubem i zmienilam sie z jasnej blondynki w ciemny braz to goscie ktorych dawno nie widzialam pytali mamy czy ja to ja haha wiec bylam gwiazda wieczoru hahaha a uwiezcie mi ze organizowanie slubu nie bedac na miejscu do najprostszych nie nalezy:-) ale bylam mega pozytywnie nastawiona i chyba temu wszystko wyszlo tak super:-)
Beti zobaczysz ze wszystko swietnie wyjdzie ( a Ty masz koscielny? Myslalam ze pierwszy mialas koscielny:-))

Doczlapalam sie do Was. U nas tapetowanie... wyszlam z domu zeby nie patrzec ale jak wróciłam, nadal nie skonczone...

Lumia u mnie typow imion wiele.. zawsze miala byc Hania, ale okazuje sie, ze teraz to najczesciej nadawane imie... zeszlo wiec w cien.. Pola jest wysoko, ale moj N kreci nosem. podobają mi sie tez takie krotkie: Lea, Mia, ale nie wiem czy to przejdzie... nie wiem:( Elena tez piekne.. tak naprawde to czekam az mi sie przysni i wtedy sie zdecyduje:) kolezanka mnie zamecza (jedyna ktora wie o plci) imionami odkad w ciazy jeszcze nie bylam i trochę obrzydza mi ten temat;)

Emi Twoja Emma Lea piekna! Emma mi sie bardzo podoba, ale w Polsce nie do konca mi sie widzi. No i same widzicie:D
Dla chlopaka mialam wybrane, a dla baby jest problem :)
Jak macie jakieś piekne sugestie to podrzucajcie!

Stacy tak czulam, ze chorobsko Cie meczy. Bidulko dbaj o siebie! Dziewuszka wysysa z Ciebie wszystko.

Co do SzP brat mojego N siedzi od paru ladnych lat gleboko w temacie:)

Emi, gdzie kupilas kurtke z miejscem na brzuch? W pl moze?
A wyprawka pieknie sie prezentuje:) to są pojemniki z ikei ?swietny pomysl!

Marzen, Aniko ale sie z teatrem zgralyscie:) mam nadzieje, ze spektakle choc troszkę poprawia Wam nastroj:*

Magdo piszesz, ze opuscily Cie emocje.. ale wiesz, ze to sie zmieni w okolicach transferu:) ciężka ciężkośc przed Toba.. bedziemy tu wspierac mocno:*

Co do slubu.. u mnie tylko kameralny wchodzi w gre.. ale i tak mnie to przeraza...mnie już chrzciny przerazaja, jak tylko pomysle...:(

Niebajko co do typow to imie mam ale ciazy brak haha;-) dla chlopczyka bezdyskusyjnue Oscar a dla dziewczynki jak ba razie Nicole :-)

Kredko ja 17 lat temu miałam tylko cywilny,bo chłop był z odzysku z dwójką dzieci,zawssze mażyłam o kościelnym......no i może sie spełni :)
I mam nadzieje że to ten wymarzony,piekny,no i ostatni :)
Dzisiaj przymierzałam kieckę,zresztą ocenicie same za dwa tygodnie :)
Buziaki :)

Doczlapalam sie do Was. U nas tapetowanie... wyszlam z domu zeby nie patrzec ale jak wróciłam, nadal nie skonczone...

Lumia u mnie typow imion wiele.. zawsze miala byc Hania, ale okazuje sie, ze teraz to najczesciej nadawane imie... zeszlo wiec w cien.. Pola jest wysoko, ale moj N kreci nosem. podobają mi sie tez takie krotkie: Lea, Mia, ale nie wiem czy to przejdzie... nie wiem:( Elena tez piekne.. tak naprawde to czekam az mi sie przysni i wtedy sie zdecyduje:) kolezanka mnie zamecza (jedyna ktora wie o plci) imionami odkad w ciazy jeszcze nie bylam i trochę obrzydza mi ten temat;)

Emi Twoja Emma Lea piekna! Emma mi sie bardzo podoba, ale w Polsce nie do konca mi sie widzi. No i same widzicie:D
Dla chlopaka mialam wybrane, a dla baby jest problem :)
Jak macie jakieś piekne sugestie to podrzucajcie!

Stacy tak czulam, ze chorobsko Cie meczy. Bidulko dbaj o siebie! Dziewuszka wysysa z Ciebie wszystko.

Co do SzP brat mojego N siedzi od paru ladnych lat gleboko w temacie:)

Emi, gdzie kupilas kurtke z miejscem na brzuch? W pl moze?
A wyprawka pieknie sie prezentuje:) to są pojemniki z ikei ?swietny pomysl!

Marzen, Aniko ale sie z teatrem zgralyscie:) mam nadzieje, ze spektakle choc troszkę poprawia Wam nastroj:*

Magdo piszesz, ze opuscily Cie emocje.. ale wiesz, ze to sie zmieni w okolicach transferu:) ciężka ciężkośc przed Toba.. bedziemy tu wspierac mocno:*

Co do slubu.. u mnie tylko kameralny wchodzi w gre.. ale i tak mnie to przeraza...mnie już chrzciny przerazaja, jak tylko pomysle...:(

Ja tez długo kminilam dla baby imie bo dla chłopaka od 4 lat miałam wymyślone :)

Tak z ikei :) jeszcze wydobyliśmy dzis wózek z pudła po miesiacu - ma 4 koła Ufff hahahah no i robiłam miejsce w kuchni na dzieciowe gadżety.
Ja tez remont nieskończony.... Ale mozna ustawiać - trzrba pomalowac komin ktory leci w sypialni i położyć listwy przypodłogowe...

Co do kurtki - mam swoja nie mam ciążowej :)
Brzuch wchodzi poki co bo to taka stylowa z lat 80 kurtka i jest ściągana w pasie to puscilam sznurki i wchodzę.
Kurtka z Only rozmiar S
ImageUploadedByForum BabyBoom1448135540.796773.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1448135540.796773.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1448135540.796773.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1448136747.303067.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1448136767.687471.jpg

Dosc wczesna zimna bo gluty jeszcze w nosie nie zamarzają hahaahh

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1448136747.303067.jpg