Doczlapalam sie do Was. U nas tapetowanie... wyszlam z domu zeby nie patrzec ale jak wróciłam, nadal nie skonczone...
Lumia u mnie typow imion wiele.. zawsze miala byc Hania, ale okazuje sie, ze teraz to najczesciej nadawane imie... zeszlo wiec w cien.. Pola jest wysoko, ale moj N kreci nosem. podobają mi sie tez takie krotkie: Lea, Mia, ale nie wiem czy to przejdzie... nie wiem

Elena tez piekne.. tak naprawde to czekam az mi sie przysni i wtedy sie zdecyduje

kolezanka mnie zamecza (jedyna ktora wie o plci) imionami odkad w ciazy jeszcze nie bylam i trochę obrzydza mi ten temat
Emi Twoja Emma Lea piekna! Emma mi sie bardzo podoba, ale w Polsce nie do konca mi sie widzi. No i same widzicie

Dla chlopaka mialam wybrane, a dla baby jest problem

Jak macie jakieś piekne sugestie to podrzucajcie!
Stacy tak czulam, ze chorobsko Cie meczy. Bidulko dbaj o siebie! Dziewuszka wysysa z Ciebie wszystko.
Co do SzP brat mojego N siedzi od paru ladnych lat gleboko w temacie
Emi, gdzie kupilas kurtke z miejscem na brzuch? W pl moze?
A wyprawka pieknie sie prezentuje

to są pojemniki z ikei ?swietny pomysl!
Marzen, Aniko ale sie z teatrem zgralyscie

mam nadzieje, ze spektakle choc troszkę poprawia Wam nastroj:*
Magdo piszesz, ze opuscily Cie emocje.. ale wiesz, ze to sie zmieni w okolicach transferu

ciężka ciężkośc przed Toba.. bedziemy tu wspierac mocno:*
Co do slubu.. u mnie tylko kameralny wchodzi w gre.. ale i tak mnie to przeraza...mnie już chrzciny przerazaja, jak tylko pomysle...