reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Emi jak cuuuuudnie:-D ja kocham snieg:-) ciekawe czy u nas w tym roku posypie??? Chcialabym bardzo:-) ale u nas to oznacza katastrofe:-) bo u nas nie ma zimowych opon:-D

Magda - w jakiej akcji uczestniczysz?

Szlachetna Paczka:-)

Madzia, Lumia, brakuje nam takich szlachetnych ludzi ja Wy ;-)Oby było nas coraz więcej. My wpłacamy pieniążki na SzP. Nie miałam okazji uczestniczyć w tym "od środka". Ale inicjatywa jest:-)

takich osób jest wiele i mieszkają obok nas ale nie wiemy o tym. a właśnie dzięki akcji SzP możemy się przekonać o tym. problem jest jeden. brak czasu, pęd życia i ogólne zmęczenie materiału. ale jak podniosłam rękę do góry i powiedziałam dawajcie to do mnie, ja to ogarnę, to w zeszłym roku robiliśmy paczkę dla 3-osobowej rodziny to nie miałam się jak obrócić w salonie. dołączyło się 23 osoby.:-D te osoby mieszkały obok mnie;-)

Madzia moge dodac tylko jedno - pamietaj ze dobro do nas wraca ze zdwojona sila!!! Wiec badz gotowa bo to bedzie wielkie bum:-) a i domysl sie co mam na mysli w zdwojonej sile;-)

Dziewczynki,
Melduję się tylko na chwilkę...jest u mnie siostrA - jak Wam pisałam. Miało być wczoraj wino.....ale
Moja młodsza siostra jest w ciąży!!! bardzo się cieszę, ale jednak ścielą mnie ta wiadomość z nóg.... nie jestem wyrodną siostrą?!??
prawda?!:zawstydzona/y::-(Kocham ją ponad życie, ale nie umiem do końca się tym cieszć:-:)-:)-(

Ememems
Bardzo ładnie, tylko tak jak Niebajka napisała. Nie na pl realia:) Ale w konću Ty Dziewczyna zza granicy jesteś;-) Pięknie wyglądasz w ciąży:) zazdroszczę takiej figurki:) :*

Niebajko
Pola super imię:) Hania też zawsze mi się podobała, ale teraz co druga to Hania albo Maja:)
Jak będę mieć chwilkę to napiszę moje typy:)

Lumia, nie jestes wyrodna. Tylko żal nie pozwala Ci na pełną radość z czyjegoś szczęścia. Każda taka wiadomość jest dla nas trudna. A jeśli oznajmia ja nam osobą, z która jesteśmy blisko, to.dodatkowa trudność polega na tym, ze bardzo chcemy w pełni w tym uczestniczyć, nie chcemy obarczac naszym smutkiem i negatywnymi emocjami.... cieszymy się inaczej :*

reklama
Lumia ja wiem co czujesz... zadna z nas nie cieszy sie tak na prawde z ciazy bliskich... bo jest nam najzwyczajniej w swiecie zal i przykro ze to nie my... i kazda Cie tu rozumie:-*

Do góry