reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko no ja odpuszczam jeszcze kilka dni bo musza mi sie moje dziury po pieprzykach zagoic..

Zuzik chyba mnie namowilas i tez popiernicze troszke :-) moze w poniedzialek bo weekend pracowity:-)

Niebajko jaka Ty chuda!!! A brzucio cudny:-) wogole jakos innaczej sobie Ciebie wyobrazalam:-)

reklama
Witam sie z rana :)
Dieta + vacu line = 3kg w 5 dni co można, pewnie że można jeszcze dwa tygodnie może uda się jeszcze z 5 kg schudnąć :) :) :)

Kredko nie ma takiej opcji :) góra sukienki to gorset wiązany na szurek z tyłu,więc poprostu więcej się zwiąże :) :) :) wczoraj byliśmy na sali weselnej,menu wybrane,same pyszności :) więc już w dniu ślubu bede tyć hahaha :) :) :)

Dziewczyny termin mam na koniec lutego takze jeszcze Was tu trochę pomęczę:p ale czas zasuwa... macie racje... dziewczyny z innych watkow tez mnie zaskakuja jak widze w kalendarzu "usg polowkowe " ze co? Juz? Dopiero beta byla... zreszta tak jak Anika chyba pisala, Kredko zaraz styczen!!!!! Zaraz bedziemy wnuki bawic ani sie obejrzymy...

Lumia caly czas jestem pod wrazeniem Twojego pęchola:D z przytupem poszedł:D

Magdo SP super sprawa:) jak sie czujesz?

Dziekuje za komplementy:) a chuda, to ja bylam... no... teraz moja kategoria to waleń exportowy;) Niedlugo w pracy rondo beda musieli wokol mnie robic:p

Aniko na pewno w lutym dobrzy ludzie sie rodza:) pamietam o Tobie:* moze jeszcze byc ewentualnie poczatek marca, ale wcale mi nie zalezy:) bedzie mała Rybka^^ mowimy tak do siebie pieszczotliwie z S (jak nie mamy cichych dni, jak teraz:D) wiec bardzo mi pasuje:)

Beti Ty nie mozesz mowic o pysznosciach tyle:D aaaa! Oszalejemy z Anika i Kredka :D pewnie same dobrocie a my szlaban mamy:p
Wiecie co? Ja to panicznie boje sie ślubu. Dlatego tez nie chce go brac:p fajnie jak ktos bierze, super:D ale mnie to przerasta jak tylko pomysle o przygotowaniach i gosciach:p

Kredko jakie mialas wyobrazenia co do mojej osoby?:p

Stacy gdzie Cie wrąbalo? Hop, hop?

Marzen, jak dzisiaj samopoczucie?

Dziewczyny termin mam na koniec lutego takze jeszcze Was tu trochę pomęczę:p ale czas zasuwa... macie racje... dziewczyny z innych watkow tez mnie zaskakuja jak widze w kalendarzu "usg polowkowe " ze co? Juz? Dopiero beta byla... zreszta tak jak Anika chyba pisala, Kredko zaraz styczen!!!!! Zaraz bedziemy wnuki bawic ani sie obejrzymy...

Lumia caly czas jestem pod wrazeniem Twojego pęchola:D z przytupem poszedł:D

Magdo SP super sprawa:) jak sie czujesz?

Dziekuje za komplementy:) a chuda, to ja bylam... no... teraz moja kategoria to waleń exportowy;) Niedlugo w pracy rondo beda musieli wokol mnie robic:p

Aniko na pewno w lutym dobrzy ludzie sie rodza:) pamietam o Tobie:* moze jeszcze byc ewentualnie poczatek marca, ale wcale mi nie zalezy:) bedzie mała Rybka^^ mowimy tak do siebie pieszczotliwie z S (jak nie mamy cichych dni, jak teraz:D) wiec bardzo mi pasuje:)

Beti Ty nie mozesz mowic o pysznosciach tyle:D aaaa! Oszalejemy z Anika i Kredka :D pewnie same dobrocie a my szlaban mamy:p
Wiecie co? Ja to panicznie boje sie ślubu. Dlatego tez nie chce go brac:p fajnie jak ktos bierze, super:D ale mnie to przerasta jak tylko pomysle o przygotowaniach i gosciach:p

Kredko jakie mialas wyobrazenia co do mojej osoby?:p

Stacy gdzie Cie wrąbalo? Hop, hop?

U nas na styczniowkach jedna juz urodziła :D zdrowy chłopiec oddycha sam :) wygrzewa sie w inkubatorze ale ok. W 33 tygodniu.
Wiec panika ogolnie kazda pierze i prasuje na potegę hahahaah

Emi ja nie mam nawet co prac! Mam kupione na sile ostatnio 5ciopak body 56cm i tyle:D hahahahxD dalej sie boje zakupow...
Az mi serce szybciej zabilo..

Emi ja nie mam nawet co prac! Mam kupione na sile ostatnio 5ciopak body 56cm i tyle:D hahahahxD dalej sie boje zakupow...
Az mi serce szybciej zabilo..

Myslisz ze mi nie?:D moj maz e dwa dni położył panele e sypialni a miesiac remontował hahahaha
Zlozyl komode kąpielowa i łóżeczko.
Ja nie mogłam sie zebrać nienawidzę prasowac .... Ponad tydzien mi zajelo pranie bo wszystko trzeba kurde.
Ciuszki mam zrobione, Ufff, zostały tylko do poprasowania tetry i pościele i kocyki :)
Maz pomoze wiec dzis skoncze.

Zobacz załącznik 719977

Kochana zeby nie było - wszystko pozbierałam po koleżankach wiec wyszło sporo sama kupiłam dwa bodziaki i dwa śpiworki do spania :)

hej

Niebjako
czuję się lepiej. przeziębienie mija, ale dalej czuję się ospała. ale nic to byle do przodu. przecież jeśli będzie szło wg planu lekarki to za 3 tyg o tej porze będę miała transfer.
muszę się wam przyznać, że w tej kwestii opuściły mnie wszelkie emocje...

aniko tak działam w SzP jako tzw główny darczyńca. wybieram rodzinę, a później koordynuję całą akcję wśród znajomych. zbieram , zwożę do domu zamieniając salon w wielki magazyn:-D później pakuję i w dniu finału jedziemy z M do magazynu i przekazujemy wszystko wolontariuszowi. to moja 3 akcja w tej roli i napewno nie ostatnia. bardzo to lubię:-) właśnie stepuję przed kompem w oczekiwaniu na otwarcie bazy

Beti cieszę się że do przodu wszystko. zazdroszczę tych emocji.

Niebajko ja też się bardzo bałam ślubu. nie lubię być w centrum uwagi. dlatego skromna ceremonia w gronie rodziny była najlepszym pomysłem i było wspaniale bo tak jak chciałam:-)

a tak piszecie o szybko płynącym czasie, wy wiecie że moja szwagierka jest już w 7 miesiącu? malutka rośnie zdrowo także czekamy na lutowe szczęśliwe rozwiązanie. wczoraj u niej byłam i takie mam spostrzeżenie. najpierw zmartwienie że nie możemy zajść w ciążę, ona szczęśliwie w tę ciążę zaszła, a teraz tyle mcy stresu czy z malutką będzie dobrze. nam starającym się trudno w pełni czerpać radość z czasu ciąży.

udanego dnia:-)

reklama
Magda,kiedyś jak byłam młodsza to uwielbiałam być w centrum uwagi,i taki ślub był by dla mnie jak występ w Idolu :-D:-D:-D ale teraz z wiekiem nie lubię tego,a wręcz zaczęłam bardziej się wstydzić :szok: nie powiem gadane jakies tam mam,ale jakoś bardziej sie teraz stresuje.A ślub???!!!! o matko ,dobrze że koło naszego kościoła stoi TOJ TOJ to polece w razie czego :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry