Magda
Ja też wyczekuję na otwarcie bazy rodzin
Właśnie przed chwilą byłam na stronie , ale jakoś nie ma tej opcji, albo ja jestem ślepa;-)
Ja natomiast wpłacam kaskę. U nas przed świętami zawsze jakieś nagrody. To dodatkowa kasa i tak sobie pomyślałam, że innym bardziej się przyda
, ale w tym roku chce iść krok dalej i właśnie tak jak piszesz, wybrać rodzinę i zrobić akcję - zobaczymy co z tego wyjdzie
Niebajko
Myślę, ze tak jak Magda pisze, kameralny ślub w gronie najbliższych to nalepsza opcja. U mnie było fajnie, ale jednak żałuję, że nie zrobiliśmy kameralnego ślubu. Jestem osobą, która bardzo przejmuje się gadaniem ludzi (chodzi mi o najbliższych) i różne teksty w tym dniu sprawiły, że pamiętam to do dzis....ehhhh szkoda gadać
A co do pęchola, uwież ,że i ja dalej jestem w szoku. Nie wiem co się stało
hahahah
Aniko,
Kochana moja. Choć za oknem pogoda nie nastraja pozytywnie, życzę Ci słońca w duszy:-)
i przesyłam moc pozytywnych fluidków :-)
Beti,
Tak jak Kredka pisze, co nam nie znikniesz;-)
Ja też wyczekuję na otwarcie bazy rodzin
Ja natomiast wpłacam kaskę. U nas przed świętami zawsze jakieś nagrody. To dodatkowa kasa i tak sobie pomyślałam, że innym bardziej się przyda

Niebajko
Myślę, ze tak jak Magda pisze, kameralny ślub w gronie najbliższych to nalepsza opcja. U mnie było fajnie, ale jednak żałuję, że nie zrobiliśmy kameralnego ślubu. Jestem osobą, która bardzo przejmuje się gadaniem ludzi (chodzi mi o najbliższych) i różne teksty w tym dniu sprawiły, że pamiętam to do dzis....ehhhh szkoda gadać
A co do pęchola, uwież ,że i ja dalej jestem w szoku. Nie wiem co się stało

Aniko,
Kochana moja. Choć za oknem pogoda nie nastraja pozytywnie, życzę Ci słońca w duszy:-)

Beti,
Tak jak Kredka pisze, co nam nie znikniesz;-)