reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lumia wiem dobrze co czujesz. pamiętasz jak się żaliłam kiedy dowiedziałam się że siostra męża jest w ciąży? było wielkie poczucie niesprawiedliwości, ale czy byłoby sprawiedliwie gdyby było na odwrót. nie.
zobaczysz, że jak ochłoniesz to będziesz się cieszyć. do mnie też przyszła radość z myśli że będę ciocią:-)

a poza tym kochana ja przypominam o szalonym pęcholu:-D

Dzięki Dziewczyny za ciepłe słowa:)

Magda
Pamiętam jak pisałaś. Pamiętam również o szalonym pęcholu, niestety pamiętam też o tych wymuszanych starankach:p i wspomniej miłych nie mam:p;) hahahah

Marzen, M26
A wy bierzecie jakieś leki np: duphaston/lutina?
Kiedy testujecie?:)

Lumio wszystkie dobrze wiemy co czujesz, w około mnie co rusz któraś koleżanka w ciąży ;/ bo siostrze juz starczy bo ma 3 bez jakich kolwiek problemów.
Ja biorę duphaston 2x1. A betę robie 28 i 30.11.
Cały czas mi się kotluje w głowie co dalej, ja bym za in vitro juz była ale mój P mówi ze jeszcze mamy czas, nie mam pojęcia.

Lumia trzymaj sie Kochana! Kazda taka wiadomosc blisko nas chocby najszczesliwsza boli... i nie miej zadnych wyrzutow. Licze na Twojego uturbionego pęchola! Niech nas ponownie zaskoczy:))

Ja mam dzisiaj dzien kryzys. Głowa mi nie wyrabia. Wydzieralam sie dzisiaj, jak opętana... za duzo tego wszystkiego.

Emi ja mam wszystko taliowane:( z grubym swetrem to tak na styk sie dopinam, ale niedlugo juz nie usiade, bo cos strzeli..:p Ty w ogole w ciazy jestes? Nie widac nic;p

M to 3 proba?

Marzen bole jak przy okresie to ja nawet teraz mam;) nie sugeruj sie:)

M26, nie myśl teraz o tym. Czas pokaże i będzie wiadomo, co robić. Tymczasem kciuki za testowanie :)

Marzeń za Ciebie też ;)

Do mnie dziś @ zawitała. Jeśli kolejna też przyjdzie planowo, to w pierwszym tygodniu stycznia powinien być transfer...

M sluchaj sie Aniki:) do 3x sztuka:) ja juz sie naczekalam tutaj na pozytywne bety, takze dawac, dawac dziewczyny:) nadrabiamy^^
Kciuki zaciśnięte :)

Aniko:**** kamien z serca, ze przyszla...naprawde:)

reklama
Witam, ja zbieram się na zajęcia ale dziś tylko 2 godz. Co do leków ja dupka biore 2x1 .
Aniko jak sztuka się udała? My wyszliśmy bardzo zadowoleni:)

Do góry