reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
Lumia wiem dobrze co czujesz. pamiętasz jak się żaliłam kiedy dowiedziałam się że siostra męża jest w ciąży? było wielkie poczucie niesprawiedliwości, ale czy byłoby sprawiedliwie gdyby było na odwrót. nie.
zobaczysz, że jak ochłoniesz to będziesz się cieszyć. do mnie też przyszła radość z myśli że będę ciocią:-)
a poza tym kochana ja przypominam o szalonym pęcholu
zobaczysz, że jak ochłoniesz to będziesz się cieszyć. do mnie też przyszła radość z myśli że będę ciocią:-)
a poza tym kochana ja przypominam o szalonym pęcholu

Dzięki Dziewczyny za ciepłe słowa
Magda
Pamiętam jak pisałaś. Pamiętam również o szalonym pęcholu, niestety pamiętam też o tych wymuszanych starankach
i wspomniej miłych nie mam
hahahah
Marzen, M26
A wy bierzecie jakieś leki np: duphaston/lutina?
Kiedy testujecie?
Magda
Pamiętam jak pisałaś. Pamiętam również o szalonym pęcholu, niestety pamiętam też o tych wymuszanych starankach
Marzen, M26
A wy bierzecie jakieś leki np: duphaston/lutina?
Kiedy testujecie?
M26
Lumio wszystkie dobrze wiemy co czujesz, w około mnie co rusz któraś koleżanka w ciąży ;/ bo siostrze juz starczy bo ma 3 bez jakich kolwiek problemów.
Ja biorę duphaston 2x1. A betę robie 28 i 30.11.
Cały czas mi się kotluje w głowie co dalej, ja bym za in vitro juz była ale mój P mówi ze jeszcze mamy czas, nie mam pojęcia.
Ja biorę duphaston 2x1. A betę robie 28 i 30.11.
Cały czas mi się kotluje w głowie co dalej, ja bym za in vitro juz była ale mój P mówi ze jeszcze mamy czas, nie mam pojęcia.
niebajka
Lumia trzymaj sie Kochana! Kazda taka wiadomosc blisko nas chocby najszczesliwsza boli... i nie miej zadnych wyrzutow. Licze na Twojego uturbionego pęchola! Niech nas ponownie zaskoczy
)
Ja mam dzisiaj dzien kryzys. Głowa mi nie wyrabia. Wydzieralam sie dzisiaj, jak opętana... za duzo tego wszystkiego.
Emi ja mam wszystko taliowane
z grubym swetrem to tak na styk sie dopinam, ale niedlugo juz nie usiade, bo cos strzeli..
Ty w ogole w ciazy jestes? Nie widac nic;p
M to 3 proba?
Marzen bole jak przy okresie to ja nawet teraz mam
nie sugeruj sie
Ja mam dzisiaj dzien kryzys. Głowa mi nie wyrabia. Wydzieralam sie dzisiaj, jak opętana... za duzo tego wszystkiego.
Emi ja mam wszystko taliowane
M to 3 proba?
Marzen bole jak przy okresie to ja nawet teraz mam
anika11
M26, nie myśl teraz o tym. Czas pokaże i będzie wiadomo, co robić. Tymczasem kciuki za testowanie 
Marzeń za Ciebie też
Do mnie dziś @ zawitała. Jeśli kolejna też przyjdzie planowo, to w pierwszym tygodniu stycznia powinien być transfer...
Marzeń za Ciebie też
Do mnie dziś @ zawitała. Jeśli kolejna też przyjdzie planowo, to w pierwszym tygodniu stycznia powinien być transfer...
M26
Tak u mnie ogólnie 3 iui, 2 w klinice.
Jeszcze tydzień stresu
Aniko szybko zleci, zanim się obejrzysz będzie transfer.
Jeszcze tydzień stresu
Aniko szybko zleci, zanim się obejrzysz będzie transfer.
reklama
Podziel się: