reklama
niebajka
Fanka BB :)
Co do pracy w ciazy nikogo nigdy nie pojade za siedzenie na zwolnieniu!!! Wiadomo sa takie co wpadaja wiatropylnie i ida na l4.. ale nas za duzo to wszystko kosztuje... tez planowalam l4, ale przelecual pierwsxy trymestr, koncze drugi..
Zobaczymy jak to dalej bedzie. Teraz troche gorzej sie czuje, ale pelno stresow i pracy... mam nadzieje ze sie trochę rozluzni
do swiat pracuje na bank
A... przytylam 6,5 kg. Wszystko absolutnie poszlo w cyce i brzuch.
I od pozytywnej bety czas leci niewuadomo kiedy... to jest niemozliwe. Pstrykniecie palcami i bede zasuwac zaraz z pieluchami. Niewyobrazalna rzecz dla mnie jeszcze w czerwcu... wszystkie sie o tym przekonacie na wlasnej skorze! Juz niedługo! A co!
Zobaczymy jak to dalej bedzie. Teraz troche gorzej sie czuje, ale pelno stresow i pracy... mam nadzieje ze sie trochę rozluzni
A... przytylam 6,5 kg. Wszystko absolutnie poszlo w cyce i brzuch.
I od pozytywnej bety czas leci niewuadomo kiedy... to jest niemozliwe. Pstrykniecie palcami i bede zasuwac zaraz z pieluchami. Niewyobrazalna rzecz dla mnie jeszcze w czerwcu... wszystkie sie o tym przekonacie na wlasnej skorze! Juz niedługo! A co!
Kochana jak niebajka pisze - ja mam swietne warunki to sobie moge pracowac zreszta ja mam dwie prace u w tej drugiej przestałam pracowac miesiac przed transferem !!! A tez pracodawca super itp sle to stacja benzynowa i pracowałam tam dla towarzystwa co drugi weekend bo Lubiłam ta prace ( to moja poprzednia praca była)ale nie widizalam siebie 8 godizn na nogach i niby dźwigania nie ma ale jak sama jestes i skonczy sie sok w maszynie to trzeba wymienić 20kg karton... Wiec tam od samego poczatku dnia nie przepracowałam
A do dzis wpadam tam ba kawke chodze ba imprezy firmowe i kazdy sie cieszy z brzucha
Tutaj pracuje w biurze, siedze,jem , odpoczywam, przewietrzam sie kiedy chce - kazdy chucha i dmucha na mnie.
Teraz pracuje na 70% od7 miesiaca to sa 3 dni w tygodniu.
Trzrba byc chorym umysłowo zeby wszystkie ciąże wrzucać do jednego wora jak i rodzaj pracy.
Nie przyjmuj sie.
Ja na styczniowkach mam jedna taka co Powidziala ze z lenistwa mamy dzieci po 30stce ( kilka nad po 30 jest ) i ze ona robi dzieci po 20stce bo nie bedzie sie w pieluchy jak idiotka bawic potem.
Nie mając pojecia ze ja bardzo chcialm miec przed 30 ale wyszło jak wyszło ... Tez inne dziewczymy szybko z nia pojechały bo nie kazda jest płodna i nie kazdy spotkał swoja połówkę tak szybko moze jak ona ... Ehhhh ludzie sa bezmyślni kompletnie
A do dzis wpadam tam ba kawke chodze ba imprezy firmowe i kazdy sie cieszy z brzucha
Tutaj pracuje w biurze, siedze,jem , odpoczywam, przewietrzam sie kiedy chce - kazdy chucha i dmucha na mnie.
Teraz pracuje na 70% od7 miesiaca to sa 3 dni w tygodniu.
Trzrba byc chorym umysłowo zeby wszystkie ciąże wrzucać do jednego wora jak i rodzaj pracy.
Nie przyjmuj sie.
Ja na styczniowkach mam jedna taka co Powidziala ze z lenistwa mamy dzieci po 30stce ( kilka nad po 30 jest ) i ze ona robi dzieci po 20stce bo nie bedzie sie w pieluchy jak idiotka bawic potem.
Nie mając pojecia ze ja bardzo chcialm miec przed 30 ale wyszło jak wyszło ... Tez inne dziewczymy szybko z nia pojechały bo nie kazda jest płodna i nie kazdy spotkał swoja połówkę tak szybko moze jak ona ... Ehhhh ludzie sa bezmyślni kompletnie
G
gość_forum
Gość
Kredko sorki,ale ostatnia pogoń masakra kiepsko z czasem,ale jedno jest pewno mega mnie podniosłyście na duchu i myśle ze jest ok a bedzie jeszcze lepiej 
G
gość_forum
Gość
G
gość_forum
Gość
Ooooooooo umiem już dodawać!!!!!! Dzieki dziewczynki 
reklama
kamisia871
Fanka BB :)
marzen wiem,że nie jest łatwo jakoś zdrowo do tego podejść,ale mimo wszystko nadzieja umiera ostatnia....więc głowa do góry!!
niebajko cóż za piękny domek dla maleństwa :-) !!!!
Beti aż ślinka cieknie
niebajko cóż za piękny domek dla maleństwa :-) !!!!
Beti aż ślinka cieknie

Podziel się: