reklama
Ojjj Kredko,
Powiem szczerze, że jeszcze tak złych wspomnień ze starań nie miałam

oboje byliśmy mega zmęczeni i w sumie to troszkę wymuszane było....no ale cóż. Cchieliśmy mieć poczucie ,że się nie dopuściło. Ale jak to się mówi, że takie wymuszane to lipne i nie wychodzi...
No coż , co ma być to będzie
Powiem szczerze, że jeszcze tak złych wspomnień ze starań nie miałam

No coż , co ma być to będzie
M26
Fanka BB :)
Ale szybki pęchol
to trzymam kciuki za pozytywny wynik.
niebajka
Lumia ! Ale numer z tym pecholem! Nie dosc, ze Twoj organizm mial jakies turbo,to jeszcze ten puregon! Cisne kciuki, zeby byl z tego dzidziolek! Musi sie tu cos ruszyc!
Aniko mam nadzieje, ze padlas po treningu, albo spędzasz milo wieczor! Martwimy sie o Ciebie!:*
Emi dzisiaj spuchly mi nogi... niedługo tez bede zazdroscic Kate, a potem Tobie
Pracujesz dalej?
Aniko mam nadzieje, ze padlas po treningu, albo spędzasz milo wieczor! Martwimy sie o Ciebie!:*
Emi dzisiaj spuchly mi nogi... niedługo tez bede zazdroscic Kate, a potem Tobie
Pracujesz dalej?
Lumia ! Ale numer z tym pecholem! Nie dosc, ze Twoj organizm mial jakies turbo,to jeszcze ten puregon! Cisne kciuki, zeby byl z tego dzidziolek! Musi sie tu cos ruszyc!
Emi dzisiaj spuchly mi nogi... niedługo tez bede zazdroscic Kate, a potem Tobie![]()
Pracujesz dalej?
No lumia pocisnela ostro heheheh
Mi na szczescie nic nie puchnie - a to 33 tydzien - uffff
Tak tak pracuje
niebajka
Emi zazdro!!! chciałabym jak najdluzej pracowac! Termin na koniec lutego wiec styczen chcialabym jeszcze pochodzic
zwlaszcza ze juz tesknie za swoja praca jak pomysle, ze rok siedzenia w domu mnie czeka... Ale nie jestem taka fit jak Ty
nie wiem czy mi moje cialo pozwoli
duzo siedze/stoje..
Moze musze wiecej pic i pomoże na ta opuchlizne, ostatnio troche sie zapominam z plynami... ; )
Moze musze wiecej pic i pomoże na ta opuchlizne, ostatnio troche sie zapominam z plynami... ; )
Emi zazdro!!! chciałabym jak najdluzej pracowac! Termin na koniec lutego wiec styczen chcialabym jeszcze pochodziczwlaszcza ze juz tesknie za swoja praca jak pomysle, ze rok siedzenia w domu mnie czeka... Ale nie jestem taka fit jak Ty
nie wiem czy mi moje cialo pozwoli
duzo siedze/stoje..
Kochana byleby najelepiej dla dziecka ! Poki co odpukac zdrowie pozwala
Mam to samo jak pomysle ze mnie tyle nie bedzie heheheh
kredka82
Niebajko ja przeczytalam ze termin na luty to normalnie szok a jeszcze tak niedawno nie chcialas jechac na zabieg haha ten czas tak zapiernicza ze szok!!
I fakt znowu jakas zla passa tutaj wiec noech to ktoras w koncu przerwie! Pamietacie jak kilka miesiecy temu bylo tak samo ze ciagle nic a potem sie posypalo wiec licze ze tym razem bedzie tak ssmo
I fakt znowu jakas zla passa tutaj wiec noech to ktoras w koncu przerwie! Pamietacie jak kilka miesiecy temu bylo tak samo ze ciagle nic a potem sie posypalo wiec licze ze tym razem bedzie tak ssmo

Ja tez pamiętaj jak Emenems i Niebajka testowały a tu prawie koniec już
Lumio suchy zebodol to stan zapalny, który powstaje w miejscu wyrwania zęba jeśli skrzep się nie pojawił. Nic fajnego.
M26 jak się czujesz?
Aniko :*
Lumio suchy zebodol to stan zapalny, który powstaje w miejscu wyrwania zęba jeśli skrzep się nie pojawił. Nic fajnego.
M26 jak się czujesz?
Aniko :*
reklama
G
gość_forum
Gość
Pozdrawiam wszystkie fufele z forum
dzisiaj jedziemy na sale weselną menu ustalać : O Dziewczyny,jak wstawić fotę z telefonu? Nie mogę znalezć takuej opcji, a muszę sie połapać bo ślubne wam wrzucę za dwa tygodnie

Podziel się: