reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Marzen ogóle dobrze, trochę brzuch mnie pobolewa i wczoraj podwieczór byłam osłabiona. Staram się aż tak nie myśleć i się niezadreczac jak ostatnio.
A Ty jak się czujesz? Kiedy masz zalecona betę?
Beti tylko dwa tygodnie ;)

reklama
Beti zazdroszczę Ci tych przygotowań ślubnych,mimo stresu pamiętam, że fajne to było :p Te dwa tygodnie zlecą szybko :-)

Lumia co za szaleństwo z pęcholem !!!! a może owulacja prześlizgnęła się na dalszy czas, leki doprawiły a to plamienie związane z owu było :szok: teraz to już nieważne, pięknię pękł, Wy działaliście i to najważniejsze :-) trzymam kciuki :-) &&&&

M26, Marzen kciuki za pozytywne bety ;-) &&&&& !!!!

Aniko życzę samych pogodnych dni, za oknem może niezbyt, ale przede wszystkim w duszy.....

Niebajko dobrze, że z serduszkiem wszystko ok i można odetchnąć, teraz walka z dietą cukrzycową :-)

Lumia, ja myślę, że właśnie będzie dobrze. W sumie to był niezły spontan, a z takich nie planowanych przytulanek są najcudowniejsze bobaski :-) Bo niby troszkę wymuszone ale inny ten stres. Ściskam kciuki i życzę spokoju w oczekiwaniu na piękną betę :-)

Emenems, Niebajko... wstyd mi przed Wami, bo ja od początku na L4... Weszlam kiedyś na wątek "marcowe mamy", a tam jedna jechała sobie równo po kimś kto na zwolnieniu lekarskim w ciąży... I uciekłam stamtąd natychmiast... :zawstydzona/y: Nie chcę się tu tłumaczyć, bo też lubię swoją pracę, ale u mnie jest cały czas dźwiganie, jak nie na sali sprzedaży, to na magazynie... A nie wybaczyłabym sobie gdyby przez to...

Kredko, czuję po kościach wielki buum ciężarówek w niedługim czasie. Bo kandydatki mamy idealne ;-) A czas leci, jak Emi zacznie w styczniu, tak co około 2 tygodnie będziemy witać małe bobaski. Niebajka w lutym, ja w marcu, Stacy początek kwietnia, Kamisia... i niedługo reszta dołączy - mówię Wam!

Aniko, Beti, Marzen, Magda, M26 ;*

LISTOPAD

26 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
27 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
28 - M26 -
beta hcg

GRUDZIEŃ

Lumia -
beta hcg
marzen88 -
beta hcg
5 - beti - :)
ślub :)
8 - Kamisia -
wizyta kontrolna u gina
9 - stacy -
kontrolne usg genetyczne

STYCZEŃ

Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka :)

Ostatnia edycja:
Zuzik ja też od samiusieńkiego początku na l4 i nie jest mi wstyd bo też w pracy warunki niezbyt dla ciąży,a dzidzia dla mnie najważniejsza.Gdybym miała inne warunki no i z ciąża bylo by od początku ok to napewno bym nie była na l4. Są różne warunki pracy i różnie przebiegają ciąże więc nie ma się co wstydzieć :-)

A jak mogę jeszcze z Wami zostać to 8 grudnia idziemy na wizytę :-)

Beti ja z telefonu wstawialam to po prawej stronie u góry na kropeczki naciskalam i tam jest załącz obraz :)
Ja powiem szczerze nie wiem czy zrobię betę i test , najnormalniej w życiu się boję. Na dzień dzisiejszy czuje ze się nie udało ale pewnie rozczarowanie będzie jak @ przyjdzie:/

Marzen jak Ci zaraz strzele w lepetynke!!! Co to za czarnowidzenie!!!??? Odgon te mysli ale to juz!!!

Beti jak piszesz wiadomosc to musisz ja pierwsze otworzyc na tym plusiku kolo tekstu w ktorym piszesz a potem 3 kropeczki:-)

reklama
Do góry