reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Emi ♡♡♡♡ gratuluje:**

Marzen, jak to suchy zebodol:( podobno strasznie boli... mi jak skrzep sie samoczynnie odkleil po paru dniach to szalalam z paniki ze mnie to dopadnie...:/ ale po paru dniach to skrzep sam odpada :p
Te tabletki do stodka to chyba przeciwzapalne i z antybiotykiem jak sie nie myle...trzymaj sie bidulko!!!

Magda jak "c o s" jest nie tak, to kaza powtarzać za pol roku...standard. pewnie jakis delikatny stan zapalny. Badz dobrych mysli!:*

Lumia wygladam wiesci!

Ja czekam na lumie od 18:D

No juz jakby miała sie urodzić to da rade sama :) nie moge sie doczekac zazdroszcze kate ze ma z drugiej storny brzucha juz

Dziewczyny
Się melduje:) długi dzień był i dopiero wróciłam. Niestety z komórki ledwie Was jestem w stanie czytać, o pisaniu mogę zapomnieć - chyba czas wymienić sprzęta:p

A wieści z wizyty następujące:-D
Jak to Zuzik napisała;-) okazało się ,że to był "szalony pechol" :eek: Był, bo na usg są jego strzępy i ciałko żółte:sorry: i takie oto chece:)
Nie dowierzam w to co się wydarzyło...OMG:)

Aniko ,
Kochana jak się dziś czujesz? Mam nadzieje, że już lepiej?

Zuzik
:*

Marzen
A co to takiego?

Ememems
Super wieści. Mała rośnie w siłę:) Na kiedy masz termin?

pozdrawiam serdecznie :)

reklama
Do góry