reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko
Ledwie żyje:-D po tych emocjach i intensywnościach łóżkowych:-p:rofl2: Dziś w pracy czułam sie jak po imprezie:-p
Wczoraj ovitrelka poszła w ruch. Jutro jadę na kontrolne usg. Okaże sie czy dr miał rację, że to pęcherzyk.
Kurde taki falstart straszny:sorry: nie tak sobie to wyobrażałam:)Nie byliśmy gotowi...no trudno...Widocznie tak miało być:sorry:

Dam znać jutro co i jak:)

Aniko, a u Ciebie kiedy księżna @ nadejdzie?;-)

Marzen, M26
Niech kropek albo kropki;-) rozgoszczą się na salonach:-)

reklama
Aniko posyłam dużo słoneczka choć już noc nastała... hmmm... to może raczej gwiazdki posyłam :) niech migocza Ci wesoło i przepedza smutki! A tak serio, przydałby Ci się jakiś wyjazd, odpoczynek, jakąś odskocznia. Jeszcze trochę i znów ruszysz i tym razem uda się

Dziewczyny kciuki za Wasze starania &&&&&

Dziewczyny mam taka jazde, ze nie ogarniam!
Czytam, ale gorzej z pisaniem.

Smerfetko dziekuje! Z serduszkiem dobrze:) odetchnelam... caly dzien byl stres.. niby wiedzialam ze bedzie dobrze, ale 2dni przed badaniem nerwowka sie zaczela. Od dzisiaj dieta cukrzycowa. Pierwsze dni to masakra zeby ogarnac te tabelki, szykowanie posilkow do pracy, pilnowania godzin i mierzenia glukozy...po dzisiaj jestem wykonczona... ale za tydzien pewnie bede juz hulac w tym rytmie;)
Slodyczami to ja sie nie opycham od dawna:p czekolada moglaby dla mnie nie istniec, a od przygotowan do ivf nawet herbaty nie slodze, wiec troche przykrosc ze mnie to dopadlo;)

Dziewczyny tyle sie tu dzieje.. az mi glupio ze mnie nie ma, ale trzymam kciuki i jestem na biezaco;)

Caluje Was wszystk i e i kazda z osobna:**

LISTOPAD

19 - lumia -
kontrolne usg szalonego pęcherzyka
19 - emenems -
kontrola łożyska
26 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
27 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
28 - M26 -
beta hcg

GRUDZIEŃ

marzen88 -
beta hcg
5 - beti - :)
ślub :)
9 - stacy -
kontrolne usg genetyczne

STYCZEŃ

Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka :)

Moja kluseczka ma 1826gr, 7% poniżej średniej ale ona mowi ze całkowicie normalne ze ja gruba nie jestem to sa to granice normy dolnej

Musze wrocic na dopochwowe bo do konca ona nie jest pewna czy łożysko odsłania kanał rodny wiec dslej nie wiadomo czy cc czy naturalny. Bo to położna robiła zwykle wiec czekam na termin na usg do lekarza.

Tego samego dnia tez bede miec konsultacje usg bo lewa nerka nie do konca jakos jej wyglada w sensie teoche wyglada na okragla ale ona mowi ze raczej wszystko ok ale lepiej skonsultować ze specjalista od neonatologii.

Takze generalnie wszystko ok, prawa nerka ok wiec jakby co zawsze jedna na prwno dzialac bedzie a druga zobaczymy ale chyba ok .

Cwiczy juz ruchy brzuszka do oddychania leży główka do dołu jak zobaczyłam usta... Wielkie wary jak u starego

Ogolnie jak zwykle "bardzo ruchliwe dziecko"dupke mi wypina po prawej stronie a ja oststnio głaskałam bo myslalm ze to główka hahahahahahah

No i w 6 tygodni przytyłam kilo tyle co mała wiec TO NIE MOJE

Magda, dolegliwości ustapily?

U mnie szaruga za oknem i w duszy.

jeszcze nie przeszły ale czuję się coraz lepiej. dziękuję:-)

przytulam cię kochana. domyślam się że jest ci ciężko, ale już niedługo...

Madzia jak fryzjer? Nie usnelas?:p
.

haha, nie usnęłam. ale efekt WOW jest. zmieniłam fryzurę i kolor i jestem zadowolona.

Niebajko
cieszę się serduszkiem:-D

Lumia czekam na wiadomości. ciekawa jestem bardzo:tak:

dziewczyny przyszedł mi dziś wynik cytologii i tak:
-Rozmaz w granicach normy (nie stwierdza się cech śródnabłonkowej neoplazji ani raka)
-zapalenie, zmiany odczynowe spowodowane zapaleniem, flora bakteryjna
- wynik: Obraz cytologiczny odpowiada II grupie wg Papanicolaou.
- zalecenia: badanie kontrolne za 6 miesięcy

jakoś mnie to zaniepokoiło. skąd by to zapalenie, nic nie wskazuje, i dlaczego powtórka za pół roku? szlag jajo zniosę do piątku:-(

reklama
Madziu będzie ok, też miałam kiedyś podobny wynik, często jest zapalenie i się go nie odczuwa.
Emenems dobre wieści:)
Ja mam suchodol :/ wyczyscil mi chirurg ranę i dał coś do środka.

Do góry