reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Masz rację Kredko jadę nad morze na dwa dni,mam tam na ośrodku przyczepę kampingową,bardzo lubię tam jezdzić,całe lato (wekeendy) tam jezdziliśmy,tam odpoczywam :tak:

reklama
Kredko, co Ci będę mówić... no są, ale staram się nad nimi panować i tłumie w zarodku. Sporo mam zajęć, więc czasu niewiele na proznowanie i głupie myśli. Ale tak sobie myślę, ze nigdy niebbylam tak blisko ciąży albo złamanego serca z powodu jej braku i to mnie przeraża...
Moje motto życiowe " nie czyń z życia dramatu" stawia mnie do pionu :)

Bety, a gdzie nad morze jedziesz? Przyjemności;)

Sorki że tak jedno pod drugim. Ale dziś już 4 raz zaczynam pisać. Na telefonie jak ktoś zadzwoni to wszystko się kasuje, nie wiem czemu.

Kredko - nie rozmyślaj co by było gdyby. Ja też tak się zastanawiałam i niestety nic mi to nie dało. :-( wyrzucałam sobie że dziś może by było inaczej. Ale tego nikt nie wie, lepiej łapać życie takie jakie jest. Wierzę że jakoś uda Wam się rozwiązać problem i wszystko będzie ok.

Zuzik - co u Ciebie?

Madzia - poczekaj spokojnie na wizytę. Nowy lekarz, więc może też inaczej spojrzy na Twoją sytuacje. ;-)

M26 - przytulam Cię wirtualnie, wszystko się ułoży :-)

WRZESIEŃ

28 - M26 -
wizyta u gina
29 - Stacy -
wizyta u gina
29 - anika11 -
crio!!!

PAŹDZIERNIK

1 - niebajka -
wizyta kontrolna
13 - niebajka -
II badanie prenatalne
16 - zuzik85 - wizyta kontrolna u gina

Lumia - diagnostyka ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Aniko - to już nie długo :-)

Od poniedziałku miałam spokój a dziś znowu zauważyłam jakieś takie brązowe plamienia. Jak byłam na genetycznych to lekarka mówiła, że na usg widać ze ta krew tam gdzieś jeszcze stoi i na pewno będę plamić. Mówiła że jak będzie brązowa to znaczy że stara i się oczyszcza. Gorzej jak będzie czerwona bo to znaczy że cały czas jest świeże. Narazie zobaczę czy to było jednorazowo czy jak.w razie czego będę dzwonić do lekarza.

Do góry