anika11
Fanka BB :)
Beti, kurka wodna, byłam pewna, że się uda
(( ściskam Cię i będę CIę tu zagrzewać do walki! możesz byc w ciazy! już to pokazałaś! tym razem po prostu miałaś pecha i nie zaskoczyło.. ale to nei znaczy, że kolejna iui nie może się udać. Dziś pewnie kongo masz w głowie, ale pomysl o tym na spokojnie
moim zdaniem macie spore szanse na sukces przy iui, ale oczywiscie warto tez przemyśleć ivf i zorientowac się, gdzie, co , jak. na rządówkę już bym nie liczyła, bo program ku końcowi się ma, no i z kasą krucho juz wszedzie. z komercyjnym powinno byc łatwiej i szybciej. przypomnij mi, skąd jestes?
masz super faceta i doczekacie sie wspólnego dzieciątka
tak będzie!!!
Magdo, ogromnie jestem ciekawa tych Twoich wyników! diabel tkwi w szczegółach i a nuz coś tam wyjdzie! działasz
)
Smerfetko, od razu córkę o ADHD podejrzewasz?
no co Ty
lubi sobie panna popodskakiwać, pohałasować i pozwracac na siebie uwagę i tyle w temacie
a na takie diagnozy to zdecydowanie za wcześnie
cieszę się ogromnie, że Alutka rośnie na wesołą rozrabiakę 
Lumia, coś jest na rzwczy, skoro nagle wszytsko razem udało się zgrać
jestes na właściwych torach
i do przodu, Mała 
Kredko, jak u Ciebie? kaloryfer na brzuchu już jest?
Yoanna, Luize, Pole, zaglądacie tu jeszcze?
Enni, dzięki BOgu wszytsko dobrze u Ciebie i Maluchow
i cholera, niech już te wszytskie "niespodzianki" zostawią CIę w spokoju! odzywaj się do nas częściej!
Niebajko, ja to w ogóle jakas maskara jestem... no czasu nie mam za grosz! normalnie sie smieje, ze dobrze, że transfer będzie, to troche zwolnię! a jeszcze dziś dodstałam 2dodatkowe godziny w szkole - widziałabyś moją minę!!! no pieknie to ja nie wyglądałam :/ etat nauczyciela (tylko mnie nie zlinczujcie
), to 18 godzin, a ja już mam 29!!!!! w tym oczywiscie sławetne 2karciane, za które nikt nie płaci, no ale fizycznie muszę być w tym czasie w szkole i zajęcia robić. 29 +korki w domu, w łeb se strzelę :/
a w ogole dziewcxyny, pijecie czystek
polecam! przy staranaich zalecany 
masz super faceta i doczekacie sie wspólnego dzieciątka
Magdo, ogromnie jestem ciekawa tych Twoich wyników! diabel tkwi w szczegółach i a nuz coś tam wyjdzie! działasz
Smerfetko, od razu córkę o ADHD podejrzewasz?
Lumia, coś jest na rzwczy, skoro nagle wszytsko razem udało się zgrać
Kredko, jak u Ciebie? kaloryfer na brzuchu już jest?
Yoanna, Luize, Pole, zaglądacie tu jeszcze?
Enni, dzięki BOgu wszytsko dobrze u Ciebie i Maluchow
Niebajko, ja to w ogóle jakas maskara jestem... no czasu nie mam za grosz! normalnie sie smieje, ze dobrze, że transfer będzie, to troche zwolnię! a jeszcze dziś dodstałam 2dodatkowe godziny w szkole - widziałabyś moją minę!!! no pieknie to ja nie wyglądałam :/ etat nauczyciela (tylko mnie nie zlinczujcie
a w ogole dziewcxyny, pijecie czystek