reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti, kurka wodna, byłam pewna, że się uda :((( ściskam Cię i będę CIę tu zagrzewać do walki! możesz byc w ciazy! już to pokazałaś! tym razem po prostu miałaś pecha i nie zaskoczyło.. ale to nei znaczy, że kolejna iui nie może się udać. Dziś pewnie kongo masz w głowie, ale pomysl o tym na spokojnie :) moim zdaniem macie spore szanse na sukces przy iui, ale oczywiscie warto tez przemyśleć ivf i zorientowac się, gdzie, co , jak. na rządówkę już bym nie liczyła, bo program ku końcowi się ma, no i z kasą krucho juz wszedzie. z komercyjnym powinno byc łatwiej i szybciej. przypomnij mi, skąd jestes?
masz super faceta i doczekacie sie wspólnego dzieciątka :) tak będzie!!!

Magdo, ogromnie jestem ciekawa tych Twoich wyników! diabel tkwi w szczegółach i a nuz coś tam wyjdzie! działasz :))

Smerfetko, od razu córkę o ADHD podejrzewasz?:) no co Ty :) lubi sobie panna popodskakiwać, pohałasować i pozwracac na siebie uwagę i tyle w temacie :) a na takie diagnozy to zdecydowanie za wcześnie :) cieszę się ogromnie, że Alutka rośnie na wesołą rozrabiakę :)

Lumia, coś jest na rzwczy, skoro nagle wszytsko razem udało się zgrać :) jestes na właściwych torach :) i do przodu, Mała ;)

Kredko, jak u Ciebie? kaloryfer na brzuchu już jest? :)

Yoanna, Luize, Pole,
zaglądacie tu jeszcze? :)

Enni, dzięki BOgu wszytsko dobrze u Ciebie i Maluchow :) i cholera, niech już te wszytskie "niespodzianki" zostawią CIę w spokoju! odzywaj się do nas częściej!

Niebajko, ja to w ogóle jakas maskara jestem... no czasu nie mam za grosz! normalnie sie smieje, ze dobrze, że transfer będzie, to troche zwolnię! a jeszcze dziś dodstałam 2dodatkowe godziny w szkole - widziałabyś moją minę!!! no pieknie to ja nie wyglądałam :/ etat nauczyciela (tylko mnie nie zlinczujcie :p), to 18 godzin, a ja już mam 29!!!!! w tym oczywiscie sławetne 2karciane, za które nikt nie płaci, no ale fizycznie muszę być w tym czasie w szkole i zajęcia robić. 29 +korki w domu, w łeb se strzelę :/

a w ogole dziewcxyny, pijecie czystek:) polecam! przy staranaich zalecany :)

reklama
Napisałam do mojego gin z prośbą co dalej,napisał "A MOŻE IVF" ale ja nic nie wiem o IVF,nie dopuszczałam tej opcji :( :( :( nie wiem nawet jak to i z której strony ugryzć z tego co pamiętam jak tu pisałyście to że procedury masakrycznie długie :( a ja mam 40 lat zaraz!!!! :( :( :(

Przeciez tam same znajome ryje na in vitro :) ja jestem :D
I kilka laseczek ktore stad przeszły na druga strone lustra - jak ty masz taka produkcje tobpo stymulacji bedzie pieknie w jajka - pozatym obserwacja leki po itp - kazda z mas nie wiedziała nic !! Ja zanim skumalam bo to om to tez minęło :)
Tam sa dobre mądre wyrozumiałe dusze kochana zadomowisz sie szybko!
Pamietaj ze mi 4 IUI nie wyszły s ivf pierwszy strzał :)

Aniko 18h w szkole.. a to, ze musisz przygotowac sie do zajec, sleczec nad wypracowaniami, sprawdzianami, i masz ogromna odpowiedzialność, bo wychowujesz wiele duszyczek. Ja Cię nie zlinczuje:D przeciez pracujesz o wiele, wiele wiecej. W czasie wolnym nie myślisz o swoich dzieciach? Nie przejmujesz sie?nie kombinujesz? ;) to, ze masz teraz te 29h swiadczy o jednym - musisz byc swietna!!! Ale to wiemy tutaj juz od dawna;)

Tez miałam taka mysl w glowie - ze odpoczniesz przy transferze:p

Beti Emi dobrze prawi, Anika zreszta tez. Musicie przemyslec sprawę.. nam zostaje kibicowanie, wspieranie i sluzenie informacja:D

Aniko najpierw musze sie pozbyc tej dmuchanej kaczki ktora caly czas nosze w pasie:-) a potem bedziemy kaloryfer robic:-) a tak serio to 2kg zeszlo:-) w miesiac bez diety tylko cwiczenia

Magda, tzw. godziny karciane to nieszczęsny zapis z Karty Nauczyciela, który wymusiła na nas niedopłatne dwie godziny pracy w tygodniu... można to przeznaczyć na wyrównwcze zajęcia lub rozwijające, ale w praktyce wygląda to tak, że dają Ci więcej dzieci niz powinno byc w takiej grupie, narzucają, jakie to mają być zajęcia i każą się rozliczać z paiperologii. ja swoją pracę bardzo lubię, ale nie lubie by wykorzystywana - jak się pracuje, to trzeba za to zapłacić, prawda?

Kredka, bardzo łądny wynik! oby tak dalej :)

Enni bardzo się ciesze ze u Was wszystko dobrze, jeszcze troszkę i będziesz miała swoje kochane przy dobie.

Beti Kochana, co najważniejsze musisz troszkę ochłonąć. Nie ważne ile masz lat,uda Wam się napewno. I co najważniejsze musisz w to uwierzyć!

Dziewczyny jest źle! Mam mega dola, gdyby nie mój jebniety jajowodu za 2-3 tyg bym rodziła.

reklama
Do góry