reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko - powiem szczerze ze nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu. Orientowalas sie jakie są koszty in vitro tam u ciebie w Krakowie?

Madziu - na jaką klinikę planujesz zmienić? Myślałaś coś?

reklama
Stacy z biopsja ok 16tys ale wiesz dla mnie to jeszcze dochodza przeloty itd wiec jakies 20tys. A juz nawet myslalam ze jakbym ta jeszcze jedna iui zrobila to niech bedzie z pl dawca bo sama przesylka z danii to 1000zl + nasienie wiec na jeden raz to mi sie nie oplaca calkowicie a i tak pewno sie nie uda ale cos musze robic zeby nie stac w miejscu...

Madziu - na jaką klinikę planujesz zmienić? Myślałaś coś?

myślę , żeby na invimed właśnie zmienić. wiem, ze Ty powiesz, że lepiej na Bociana, ale my nie damy rady tam dojechać. wiem też że wiele z Was czytając wcześniejszą część mojego posta pomyślało "gdyby jej zależało to by pojechała, Kredka lata z zagranicy;-)) ale my nie możemy sobie pozwolić na utratę pracy, bo wtedy nici z adopcji.
w naszej sytuacji musimy, jak to mówi mój mądry mąż , powoli małą łyżeczką bo chochlą można się zadławić.:-)

a wogóle jak pisałam rano, byłam u fryzjera poprawić sobie samopoczucie. wchodzę do salonu a fryzjerka z uśmiechem o cześć i co ciocią bedziesz? no nareszcie przeciez oni tyle się starali, i tyle już małżeństwem są....... i qrwa poszło..... wszytskie baby o dzieciach, ze jedni chcą nie mają inni odwrotnie, a in vitro, a adopcja ........ qrwa się odstresowałam .....

Ostatnia edycja:
Brak armii u m i mialam zapchane jajowody. Niby udroznili ale gin powiedzial ze znowu moga sie zapchac:-(

A co miałaś laparoskopię ??? Ja miałam laparoskopie na fundusz , też słyszałam że 3 miesiące po zabiegu mogą znów sie zapchać , :-:)-( Tak bardzo pragniemy dzieciątka a tu nic nam nie wychodzi , :-(

miałaś może robione badanie kariotypy ??? bo ja własnie nie miałam , wyczytałam dziś w internecie , takie badanie jest dla tych co mają trudności w zajściu w ciążę

reklama
Madzia - no coś Ty, to nie tak że ja polecam na siłę Bociana. Owszem ja go wybrałam bo ma najlepszą opinię. Ale w takiej sytuacji jakiej byliśmy my, mogliśmy pozwolić sobie na dojazdy. Które niestety są uciążliwe. Ty sie starasz o adopcje na pewne rzeczy patrzysz z innej perspektywy. Trzeba po prostu wybrać co jest najlepsze. Nic na siłę ;-)

Do góry