reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
osaosa być może pisałaś, a ja nie doczytałam, w której klinice się leczycie? u którego lekarza?

Niebajka napisz w której klinice się leczyłaś?

zastanawiam się nad zmianą kliniki. taka oto myśl mnie naszła

Ostatnia edycja:
reklama
Osa norma amh 0,07 to jakas kpina:p gdybys taki miala wynik to bylaby rozpacz.. generalnie im blizej 1 tym chyba slabiej:/ znawca nie jestem, ale super duzo czasu mozesz nie miec..
Invimed? Invicta?? Ja w tej pierwszej klinice sie leczylam.

Kredko wasze normy sa mega dziwne i ich nie ogarniam. Jakie to sa jednostki? Da sie to jakoś przeliczyć?
Rubella, to lacinska nazwa różyczki;) jak robiłam wyniki to bylo napisane "Rub";)

Marzen u mnie szyjki po operacji znalezc nie moga. Kazdy lekarz i pielęgniarka klnie:/ skręcona gdzieś do boku.. ale nie pytalam o problem dotarcia plemników, bo u mnir juz bylo wiadomo ze ivf. Przy iui nie ma znaczenia na pewno;) przy naturalnych? Zapytaj :*

Lumio czekamy na info :)))) niech sie dobrze dzieje:)

M! Dasz rade:)) jestem pewna :);*

niebajka :-) mój wynik AMH to 1,72 a to jest przedział wiekowy od 0,07- 7,35

Magda ja bylam u dr G. Polmedis na pewno bardziej kameralny. ..
Chyba najbardziej doświadczony dr. z tej kliniki.
Poczytaj opinie w necie:)

WRZESIEŃ

17 - M26 -
HSG
18 -
19 - Anika11 -
wizyta u gina
21 - MagdaM33 -
badanie NK
21 - Kamisia -
beta hcg
25 - Zuzik85 -