reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Stacy ja podzielam Twoje zdanie czego przykladem jest moje hsg...

Niebajko no ja takiego szczescia jak widac nie mam... tylko jakby mi lekarz przediui kazal zrobic hsg to bym fo iui wogole nie podchodzila tylko do invitro a za iui i wyjazdy to bym invitro miala.......

reklama
Dokładnie tak...
Kredko co do Twojego amh jeszcze.
w mojej klinice jest oferta dla par w promocyjnej cenie. Warunkiem skorzystania jest amh powyzej 1,5... wiesz o co mi chodzi :/

W kupie siła dziewczyny:) damy rade!

Kredko nie wiem jak z nasieniem, ale masz 2 pelne procedury i transfery za dyche. + leki (ale jest refundacja lekow, wiec o wiele mniej niz kiedys..)
Pisalam o tym ze wzgledu na zakeznosc taka, ze ponizej 1,5 skuteczność spada, dlatego klinika sobie wyliczyla, ze od tego progu im sie to oplaca. Nie umiem sie wysłowić ..

Dziewczyny co u Was? Wylazic z krzaków :D

No a Twoja wizyta... toś sie odstresowala;-) szał:p a tak serio to to gadanie ludzi mnie dobija po prostu... i czasem mam ochote im wszystkim wykrzyczec w twarz ze m nie ma plemnikow a ja mam problem z droznoscia no ale gryze sie w jezyk bo nie mam sily na plotki a wiecie jak to jest.. po kilku powtorzeniach by pewno gadali ze m nie ma jader a ja macicy;-)

dokładnie to czułam dziś w salonie. z samej usługi jak zawsze jestem zadowolona.

marzen wykreśl mnie z kalendarza całkowicie. nigdy nie lubiłam na nim być, ale nie chciałam się wyłamywać. mam wrażenie że przynosi mmi pecha. dzwoniła babka z labo że odwołuje poniedziałek, bo nie doszły odczynniki jakieś i ona się obawia że do poniedziałku nie dojdą i mamy być w kontakcie. do dupy to wszystko i tyle...

Niebajko a jak nazywa się ta promocja?? pomieszałam nazwy klinik całkowicie:-) zaczynam szukać nowego miejsca...

reklama
Kredko nie odpowiem Ci, bo nie wiem. Lekow jest mnóstwo a i kazda stymulacja inna. Inne dawki inne protokoly itp.

Magda wazne ze w labie powaznie do Ciebie podeszli i informuja co i jak;) wszystko sie znajdzie! Mocno kibicuje.

A ten program to chyba in vitro z sukcesem.

M26 jutro dasz czadu:* cala moc z Toba!:)

Do góry